Filmdebuterer med Mia Gundersen: - Hyggelig at noen ser potensialet

Knut Arild Hareide (KrF) er med i kinoaktuelle «Stjernen».

PÅ REISE: «Stjerna» er en helaftens animasjonsfilm om dyrene som hjalp Maria og Josef til Betlehem. Video: UIP Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er hyggelig at noen ser potensialet, for det er jo ikke akkurat stemmen min jeg får mest skryt for til vanlig, fleiper KrF-leder Knut Arild Hareide (45) til Dagbladet.

Denne høsten er det KrF-politikk, valg og harde forhandlinger om statsbudsjettet som har dominert tida til den profilerte siviløkonomen fra Bømlo i Hordaland.

Men ikke alle veit at han også har sneket seg med i animasjonsfilmen «Stjernen», sammen med blant annet sanger og skuespiller Mia Gundersen.

Spiller Baltazar

Frykt ikke, toppolitikeren holder seg på trygg grunn. Handlingen er basert på den velkjente kristenhøytida.

Familie- og barnefilmen «Stjernen» går på kino i disse dager, og tar for seg historien om Maria og Josefs ferd til Betlehem. I denne versjonen får man imidlertid handlingen servert gjennom en gjeng med dyr som hjelper Maria og Josef på ferden.

Hareide har stemmen til vismannen Baltazar, godt høytidskjent fra historien om Jesus. Kaspar, Melkior og Baltazar er den glupe trioen som kommer bærende på gaver, henholdsvis gull, røkelse og myrra, til jesusbarnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer