Filmen der Tore Strømøy dukker opp i drømmene til Anne Krigsvoll og Henriette Steenstrup momser skolebolle inne i et bur

Se traileren til «Kvinner i for store herreskjorter»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Kvinner i for store herreskjorter». Nei, det er ikke tittelen på Jan Thomas' siste dom over norske kjendisantrekk, men en norsk film så ny at den ble ferdig klippet tidligere i dag.

I dag ble traileren sluppet, og her kan du få et glimt inn i et univers der Tore Strømøy dukker opp i drømmene til Anne Krigsvoll og Henriette Steenstrup sitter høygravid og momser skolebolle inne i et bur.

Men mest av alt en smugkikk på skuespillertalentene til debutanten Inga Ibsdotter Lilleaas (25), som har hovedrollen som litteraturstudenten som forelsker seg i sitt forfatteridol.

- Ukjent? Det vill ikke være noe ukjent med Inga om noen år. Henne får vi se mer av, erklærer regissør Yngvild Sve Flikke, som også er en nykommer i kinofilmformat.

Livsfaser - Vi har prøvefilma mye til denne filmen. Men den rollen jeg trodde jeg måtte prøvefilme mest til, var den som ga seg selv. Jeg testet aldri noen andre enn henne til rollen, sier hun.

«Kvinner i for store herreskjorter» er en komedie om tre kvinner i tre forskjellige livsfaser. Steenstrup er kunstneren som aldri hadde sett for seg at hun skulle få barn. Krigsvoll er den aldrende kvinnen som forstår at livet er i ferd med å ebbe ut, og som får dårlig tid til å utrette det hun vil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer