IKKE BEGEISTRET: Popdronningen Britney Spears har ingenting ti overs for at det nå skal lages film om hennes liv. FOTO: AP / NTB Scanpix
IKKE BEGEISTRET: Popdronningen Britney Spears har ingenting ti overs for at det nå skal lages film om hennes liv. FOTO: AP / NTB ScanpixVis mer

Filmen om hennes eget liv får Britney Spears til å se rødt

- Filmen har ikke hennes velsignelse, sier Britneys talsperson. 

(Dagbladet): Nylig ble det klart at det vil bli laget en film om Britney Spears' turbulente liv. Det skriver The Hollywood Reporter, som også avslører at det er Natasha Bassett som skal spille rollen som Spears.

Men Spears selv er langt fra fornøyd med at det nå lages film om henne. Popstjernens talsperson uttaler til Entertainment Weekly at hun ikke vil bidra til prosjektet.

- Ikke på noen måte, og ikke i noen som helst form. Prosjektet har ikke hennes velsignelse, sier Spears' talsperson.

Viser bruddet med Timberlake

Filmen, som skal vare i rundt to timer, skal vise hvordan Spears liv har vært siden hun var liten jente i Louisiana, til hun erobret verden som popdronning på 90-tallet.

- Filmen vil vise hendelser fra hennes barndom, foreldrenes skilsmisse og Spears eget kjærlighetsliv, blant annet bruddet med Justin Timberlake, skriver The Hollywood Reporter.

Filmen skal produseres av Asylum Entertainment, som blant annet har laget «The Kennedys». Det er Leslie Libman som har regien. Filmen forventes å ha premiere en gang i løpet av 2017.

Klar med nytt album

Popartisten er for tiden aktuell med albumet «Glory», som har høstet mye kritikk for albumcoveret, som mange mener er for dårlig.

Det har til og med blitt opprettet en underskriftskampanje, der over tusen mennesker krever at plateselskapet nå bytter cover, skriver Refinery29.