Dashcam:

Filmet stygg forbikjøring:
- Jeg blir forbanna

Trygg trafikk: - Skeptisk til dashbordkamera.

FARLIG: Like ved Bjorli i Oppland ble denne campingvogn-føreren vitne til en stygg forbikjøring. - Det kunne endt helt annerledes, sier føreren. Video: PrivatVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det kunne endt helt annerledes, sier sjåføren som ble forbikjørt i 80-sonen på vei mot Bjorli i Oppland fredag ettermiddag.

Den farlige manøveren ble filmet av førerens dashbordkamera. Den mannlige sjåføren vil vise fram videoen i et forsøkt på å forhindre andre i å gjøre liknede ting i trafikken.

Det var Sunnmørsposten som først omtalte saken.

- Livsfarlig

- Vi var på vei hjem fra ferie i bil med campingvogn. Vi ligger bak en annen bil i ganske nøyaktig 80 kilometer i timen, ifølge GPSen på dashbordkameraet. Da bilen kom opp på siden av oss tenkte, jeg at her var det bare å bremse, forteller han til Dagbladet.

I videoen, som du kan se øverst i saken, er det også lagt inn et bilde av campingbilens fart i den eksakte situasjonen. Videoinnsenderen ville vise at de ikke kjørte for sakte, noe han mener mange tenker når det gjelder campingturister på veiene.

- Hvis ikke jeg og den møtende bilen hadde bremset, så hadde dette endte annerledes. Jeg blir forbanna av at enkelte ikke skjønner at de setter både seg selv og andre i livsfare ved å kjøre slik, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer