Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Filmfestival fly forbanna på Persbrandt

Nekter å forlate hotellrommet.

I TRØBBEL: Mikael Persbrandt nekter å møte opp til avtalene sine på estisk filmfestival. Foto: Fotoweb.
I TRØBBEL: Mikael Persbrandt nekter å møte opp til avtalene sine på estisk filmfestival. Foto: Fotoweb. Vis mer

(Dagbladet): Den svenske skuespillerstjerna Mikael Persbrandt (51) skulle være en av attraksjonene ved Black Nights filmfestival i Tallinn. Men slik har det ikke gått.

Persbrandt har nemlig holdt seg innelåst på hotellrommet og ikke møtt opp på noen av sine avtaler i Estland denne uka.

- Han har ikke forlatt hotellrommet sitt siden han kom. Han skulle egentlig vært på den røde løperen samme dagen, men dukket ikke opp. Vi har forsøkt å kontakte ham. Han han ikke vært tilstede på noen av sine aktiviteter, sier Maris Hellrand, festivalens pressesjef til svenske Aftonbladet.

Persbrandt var fløyet inn til Estland for å representere sitt filmselskap som står bak flere av filmene på festivalplakaten. Men siden han landet i Baltikum på søndag har ingen sett snurten av Maria Bonnevies eksmann. 

- Festivalledelsen har snakket med ham og han har ikke vært særlig vennlig. Vi er veldig sinte, men mest av alt er vi urolige og lurer på om han kommer til å forlate hotellet i det hele tatt, sier Hellrand.

Estiske medier dekker saken tett, og er svært skuffa over at den største stjerna ved årets Black Nights-festival ikke deltar på festivalen. Pressesjef Hellrand kan fortelle at festivalen jobba hardt for å få Persbrandt til å sette seg på flyet til Tallinn i utgangspunktet.

- Vi anstrengte oss virkelig for å få ham hit og han er et av de store navnene i år. Festivalen har betalt flybilletter til to personer og hotell i tre netter. Det er sørgelig det som har hendt, og det skader festivalen, sier Hellrand.

Aftonbladet har ikke lyktes å komme i kontakt med Persbrandt for en kommentar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media