Filmingen av ny «Star Wars»-film har begynt

Lupita Nyong?o, Andy Serkis og Benicio Del Toro blir å se i filmen, som har planlagt premiere i 2017.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Filmingen av «Star Wars: Episode VIII» er i gang.

Det melder filmskaperne på «Star Wars»-universets hjemmesider.

FORRIGE FILM: «Star Wars: The Force Awakens» fikk en treer i Dagbladet. John Boyega og Daisy Ridley (nummer en og to fra venstre) tar rollene som Finn og Rey med seg inn i oppfølgeren, som spilles inn i disse dager. Foto: NTB Scanpix
FORRIGE FILM: «Star Wars: The Force Awakens» fikk en treer i Dagbladet. John Boyega og Daisy Ridley (nummer en og to fra venstre) tar rollene som Finn og Rey med seg inn i oppfølgeren, som spilles inn i disse dager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Der står det følgende om plottet:

«Rey tok sine første steg inn i en større verden i «Star Wars: The Force Awakens», og vil fortsette sin episke reise med Finn, Poe og Luke Skywalker i det neste kapittelet av den fortsettende «Star Wars»-sagaen, «Star Wars: Episode VIII», som startet opptakene i Pinewood Studios i London 15. februar 2016.»

TIL NY «STAR WARS»-FILM: Hollywood-ringreven Benicio Del Toro. Foto: NTB Scanpix
TIL NY «STAR WARS»-FILM: Hollywood-ringreven Benicio Del Toro. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forløperen, «Star Wars: The Force Awakens» (2015), var den syvende filmen i «Star Wars»-serien, og fikk en lunken treer på terningen.

Det var også den første filmen i en ny «Star Wars»-trilogi med Disney som avsender, som den kommende filmen også tilhører.

«Star Wars: Episode VIII» har planlagt premiere i desember 2017, og har John Boyega, Daisy Ridley og Oscar Isaac i hovedrollene som Finn, Rey og Poe.

I tillegg får seere et gjensyn med skuespillere som Lupita Nyong'o, Adam Driver, Mark Hamill, Anthony Daniels, Carrie Fisher og Domhnall Gleeson, som også hadde roller i den foregående filmen.

Dessuten gjør Benicio Del Toro, Laura Dern og Kelly Marie Tran sitt inntog i «Star Wars»-universet i den kommende filmen, som blir regissert av Rian Johnson.

J.J. Abrams, som regisserte og var med på å skrive manus til «Star Wars: The Force Awakens», er med som ansvarlig produsent.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer