Filmstjerner venter barn

Catherine Zeta-Jones er gravid.

Ifølge The Sun venter 30-årige Zeta-Jones barn med sin forlovede Michael Douglas (55) i mai. Avisa skriver at Zeta-Jones er tre måneder på vei.

- Graviditeten var ikke planlagt, men det kommer på en strålende tid i deres liv. De er begge kjempespente, sier en venn av paret.

Hollywood-paret forlovet seg rundt nyttår da Douglas gikk ned på kne i sitt vintersted i Aspen. Zeta-Jones fikk en diamantring til 26 mill. kroner og siden har de ikke vist seg offentlig.

Seinest natt til mandag meldte Zeta-Jones avbud til Golden Globe-utdelingen på grunn av morgenkvalme. Nå henter hun sine foreldre til parets hjem i Los Angeles.

- Catherine har følt seg veldig syk i det siste, og har holdt seg inne. Hun har hatt problemer om morgene, og det er delvis derfor foreldrene kommer, sier kompisen.

Michael Douglas har allerede en 20 år gammel sønn med sin fraseparerte kone Diandra.

- Catherine har alltid visst at hun ville ha en familie. Og hun vet nå at Michael er mannen for henne, sier vennen.

Paret har allerede varslet at de vil gifte seg i løpet av året. Men først må Michaels skilsmisse gå i orden.

Wall Street-stjernen betaler nesten 350 mill. kroner i oppgjør til Diandra, og det spekuleres i at et nytt giftemål vil skje på filmstjernenes felles bursdag 25. september.

Den uventede graviditeten tvinger Zeta-Jones til å trekke seg fra alle planlagte filmer i år. Hun skulle egentlig hatt hovedrollen i «Beyond Borders» med Kevin Kostner. Men paret er på ingen måte lei seg for avlyste filmroller.

- Dette er bare gode nyheter for Michael og Catherine, sier vennen.

Michael Douglas har foreløpig ikke oppdatetert sin hjemmeside med de gode nyhetene.

LYKKELIGE: Michael Douglas har gjort sin 25 år yngre forlovede gravid.