Fin famling

Er kjærligheten blind? «Dating i mørket» prøver å gi deg svaret.

KLININGS: Bli med på NRKs første reality-flørt i «Dating i mørket».
KLININGS: Bli med på NRKs første reality-flørt i «Dating i mørket». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: NRK har oppdaget virkeligheten — og kjøpt inn sin første realityserie fra sjangerens ground zero, Nederland. Statskringkasteren har de siste årene varmet opp med en rekke dokusåper av det kjernesunne slaget, men har hatt en sperre på iscenesatt virkelighet (i dokusåper opptrer som kjent alle de involverte helt naturlig). Nå er imidlertid NRK klar for reality, slik et par raddis-foreldre gradvis godtar tanken på at dattera vil bli glamourmodell.  

Det har aldri vært noe lengselsfullt krav fra lisensbetalerne at NRK skal begynne med reality, så man har tenkt seg godt om og det er tydelig at Kringen ønsker å ha en distinkt realityprofil — mindre harry, mer seriøs. Selv om en glamourmodell dukker opp allerede i andre episode av «Dating i mørket», er det ingen som kaller hverandre «mest dritkjipe bitch ever, lissom». Eller liknende.  

Passe kleint Hver episode inneholder seks single, tre av hvert kjønn. De bor i samme hus, men får ikke se hverandre. Selve datingen foregår i et mørkt rom utstyrt med infrarødt kamera og kunne i grunnen vært del av et forskningsprosjekt: Hvor mye betyr utseendet når du jakter på en kjæreste?  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer