Fin førjul på Dattera

Dattera til Hagen åpner for varierte måter å vrikke julen inn på. Martin Revheim, DJ Espen Hå og g-Ha er hyret inn for å sørge for den rette stemningen.

Onsdag 20 desember spiller jazzklubben Blås primus motor Martin Revheim jazz på Dattera. Blå har de siste årene vært sentrum for den stadig voksende jazz-interessen hos det yngre publikum. Stadige konserter og spennende DJs fra det store utland, har sørget for at folk har valfartet til det tidligere fabrikklokalet ved Akerselvas bredd. Onsdag har du alstå muligheten til å høre hva mannen bak alt dette har i platebagene sine.

Torsdag er det konseptet Vox og dets menn som spiller opp. Forvent et sett bestående av dype og avslapppende rytmer.

Fredag er det Espen Hå som drar i gang platespillerene. Espen er kjent for å har spredd gode tider på hovedstadens klubber og caféer de siste årene. Fru Hagen, Jazid og Blue Heaven er alle steder som har fått smake Espen Hås medisin: En fin og funky Body & Soul-inspirert blanding av house og beats.

Og på lille julaften: g-Ha. En av hovedstadens beste og mest aktive plateryttere sørger for at Datteras glade dansere trygt kan vrikke videre. g-Ha er kjent fra blant annet Skansen, og nå sist som platepusher på Osloscope Records.

Som du kanskje skjønner: Dattera er uten tvil et fint sted å tilbringe tiden i en travel førjulstid.