Finale i «Stjernekamp»

Vi anmelder låt for låt.

FINALEDAMER: Hvem trekker det lengste strået av Nora Foss al-Jabri og Reidun Sæther? I kveld faller folkets dom. Foto:  Julia Naglestad / NRK
FINALEDAMER: Hvem trekker det lengste strået av Nora Foss al-Jabri og Reidun Sæther? I kveld faller folkets dom. Foto: Julia Naglestad / NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Låter fremført tidligere i «Stjernekamp»:

Nora Foss al-Jabri: «Don't Cry For Me Argentina» fra Evita Musikalkvelden ble den store forløsningen for Nora. For første gang klarte hun virkelig å stole på seg selv, senke skuldrene og la inderligheten i låten ta henne. Det klarer hun med glans denne gangen også - i tillegg har hun hatt tid til å perfeksjonere detaljene. Det var kanskje litt mer et øyeblikk som sådan forrige gang, men teknisk sett er hun muligens enda bedre denne gangen.

Reidun Sæther: «Climb Ev'ry Mountain» fra Sound of Music Det er jo dette Reidun baler med til daglig. Da er det jo selvsagt forståelig at hun velger en låt fra musikalkvelden, hun også. Og Reidun ivaretar virkelig rollen som sangdiva med glans. Dette er overskudd fra første spadetak og full kontroll hele veien hjem. Hun har en svær stemme som av og til kan bli litt mye i feil setting, men her kommer den til sin fulle rett i all sin prangende kraft.  Ingen overraskelse der, altså.

Egne låter:

Nora Foss al-Jabri: «Berlin Wall» Det er ikke en enkel oppgave å skulle fremføre en helt ukjent låt for første gang i et program som dette. «Berlin Wall» er en kraftballade som er litt vanskelig å få tak på sånn umiddelbart. Den har et stort refreng, men Nora virker ikke helt tilpass i versene. Fraseringene og flyten blir litt famlende og ubestemmelig.  Men hun redder en del når hun kommer opp i det høye registeret og får brukt kraften i stemmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer