Finaledrama

I kveld avsløres vinneren av årets Robinson-ekspedisjon. Det blir en dramatisk avslutning, der bitre tapere skjeller ut vinneren på TV.

Robinson-ekspedisjonen ender som den startet, med utskjelling og dårlig oppførsel. I hvert fall på tv. I kveld står bare fire deltakere igjen for å kjempe om 250000 kroner. Da to av dem innser at pengene er i ferd med å ryke, blir de oppriktig forbannet og skjeller ut vinneren.

Men hva mener finalistene i dag, fem måneder etter finaleinnspillingen i Malaysia?

Dagbladet har stilt Ihne, Therese, Emil og Line ni spørsmål. 2) Din beste Robinson-opplevelse her hjemme?3) Ditt dårligste Robinson-minne fra Malaysia?4) Din dårligste Robinson-opplevelse her hjemme?5) Hva tok du med som personlig eiendel?6) Hva burde du tatt med deg?7) Hvem burde du stemt ut først og sist, dersom du kunne velge på nytt?8) Disse bør prøve å bli med på neste års Robinson-ekspedisjon?

9) Hvem bør droppe det? 2. Å vite at Robinson-deltakerne er mine venner, og ikke fiender, i det daglige liv.3. Et dårlig forsøk på å stille den vanvittige sulten med elendig saltvannssuppe.4. At TV-seerne tror de kjenner meg etter tv-programmene og ut fra det skal synse og mene. Det finnes ulike måter å uttrykke meninger på...5. Dagbok.6. Dagboka - veldig bra tidsfordriv.7. Først ut: Nils. Sist: Marthe.8. Personer som tror sulten går over etter ei uke.

9. De som tar seg selv høytidelig, eller de som tror at alt dreier seg om matlaging og hyttebygging. 2. Min første fanmail. Og at det har hjulpet andre at jeg sto fram som bifil.3. Når jeg datt i latrinen.4. Når folk, i fylla, har slengt dritt som «jævla homo».5. Hårgelé.6. Kortstokk - for å ødelegge dødtida.7. Først: Nils. Sist: Truls.8. De som påstår at dette bare er en dans på roser.

9. Rune Rudberg.

2. Masse gratis øl og kjekke gutter. Utrolig bra service i butikker og restauranter. Invitasjoner til premierer og TV-program.3. Da jeg vant en telefonsamtale hjem, og jeg ikke fikk svar. Den natta sov jeg lite.4. Helt i starten da noen spekulerte på om jeg var rasist.5. Gummibåt.6. Gummibåt var et lurt valg. Den brukte vi mye.7. Først: Barry. Sist: Truls.8. Folk med selvironi og som tåler at andre har både positive og negative meninger om deg. Folk må skjønne at tv-bildet som skapes ikke er helt lik virkeligheten. Må tåle å tape uten bitterhet.

9. Folk som ikke har egenskapene under pkt. 8. 1. Posten hjemmefra, den fantastiske stjernehimmelen og de fine samtalene rundt bålet.2. Gøy å bli gjenkjent på gata, se seg selv i aviser og blader og å være på radio.3. Å måtte svømme i land på «Djeveløya», der det ikke var mat eller hyttematerialer. Konstant sult og betennelsen under alle neglene.4. Slengbemerkninger etter jukseepisoden.5. Hot chilisaus.6. Røyk, mobiltelefon, seng, pute, vaskepulver, såpe.7. Først: Linda. Sist: Marthe.8. Thomas Giertsen, Anne-Kat. Hærland, Per Inge Torkelsen, Rune Rudberg, mora mi og Carl I. Hagen.

9. Mormor, May Britt i Villa Medusa.

FIRERBANDEN: Først er de fire-Ihne, Line, Emil og Therese. Deretter blir de to.