«Farmen» 2016

- Finalen ble ingen «all time high»

Over én million nordmenn fulgte «Farmen»-finalen.

Halden, 20161010. Sophie Therese Lindberg og Laila Lockert endte i årets finale i farmen 2016. Laila Lockert vant til slutt. Programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet

Sperrefrist 18 desember 2016
Redigeringsstatus: 
Redigeringsstatus: 
("Ferdig" = orangemerket)
Halden, 20161010. Sophie Therese Lindberg og Laila Lockert endte i årets finale i farmen 2016. Laila Lockert vant til slutt. Programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Sperrefrist 18 desember 2016 Redigeringsstatus: Redigeringsstatus: ("Ferdig" = orangemerket) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag kveld ble det avgjort. Barneskolelærer Laila Lochert (40) fra Sortland i Vesterålen vant 2016-utgaven av TV 2s faste seermagnet, «Farmen».

Ifølge en pressemelding fra kanalen var siste sending en suksess. Over én million nordmenn fulgte den avgjørende kampen mellom Lochert og motstander Sophie Therese Lindberg.

- I snitt var det 942 000 seere som fulgte hele finalesendingen, mens 1 165 000 fulgte del to etter 21-nyhetene. På det meste var det 1 225 000 seere som fulgte den dramatiske avslutningen, skriver TV 2.

Dette er imidlertid ingen rekord.

- Nei, dette er slik «Farmen»-finalene pleier å være. Søndagen var ingen all time high, men det er fortsatt skyhøye seertall, sier TV 2s kommunikasjonssjef, Jan-Petter Dahl, til Dagbladet.

Rett over nyttår fortsetter Farmen, men da er det en rekke kjendiser som inntar en gård ved Rørholtfjorden i Drangedal kommune. Gården har vært på tv før, som innspillingssted for «Farmen» i 2011.

- Allerede klokka 20.00 i kveld sender vi et introduksjonsprogram, for å gi seerne en liten smakebit på de de kan vente seg på TV 2 i januar, sier Jarle Nakken i TV 2 i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer