Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Finalistene klare for MGP jr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vi finner ska-musikk, hiphop, ballader og pop blant årets finalister som skal kjempe i den norske finalen i Melodi Grand Prix junior.

Prosjektleder Gitte Calmeyer i NRK sier til Dagbladet.no at de ti finalistene er plukket ut blant 560 innsendte bidrag fra barn og ungdom mellom åtte og 15 år. Og det er vanskelig, faktisk vanskeligere enn i den voksne Melodi Grand Prix hvis vi ser på kravene for å delta:

De som er med i MGP jr må skrive melodi, tekst og fremføre låten selv. En jury fra NRKs Barne- og ungdomsavdeling plukket ut 40 bidrag som gikk videre til audition. Ti av disse er nå plukket ut til finalen som går av stabelen i Oslo Spektrum 28. mai.

Det er fjerde gang at Norge arrangerer en norsk versjon av MGP jr. I fjor så i snitt 450 000 den norske finalen. Programledere  i år er Stian Barsnes Simonsen og Nadia Hasnaoui. Den norske vinneren går videre til den internasjonale finalen i Brussel, Belgia.

Her er finalistene:

Melodi 6: Det e teit<br> Rikke & Malin: <br> Rikke Reinholdtsen (11) fra Sortland
Melodi 9: Mobba<br> Silje: <br> Silje Christin Letting (15) fra Oslo
Melodi 10: Sammen<br> Friends: <br> Rikke Holand (11) fra Levanger og Eide-Vestre Emma Udbye Grøneng (12) fra Levanger og Eide-Vestre Adrian Haugskott (12) fra Levanger og Eide-Vestre
Melodi 5: Bygda mi<br> Maskerte barn:<br> Christian Rese (15) fra Spikkestad André Børresen (14) fra Spikkestad
Melodi 7: Skola e en slom <br> New Justice: <br> Magnus Teigseth Morken (15) fra Homelvik Kenneth Sollihaug (15) fra Hommelvik Trym Snustad (14) fra Hommelvik Torstein Fosmo (14) fra Hommelvik Martin Sommervold (14) fra Hommelvik Jonas Sørgård (15) fra Hommelvik
Melodi 8: Sommer & skolefri<br> Malin: <br> Malin Reitan (9) fra Trondheim
PROGRAMLEDERE:</B> Nadia Hasnaoui og Stian Barsnes Simonsen.
Melodi 1: Dans, data & dumle<br> 4 You:<br> Silje Tvedte (12) fra Skjetten
Melodi 2: Hip hop selvbiografi<br> Lil’P: <br> Peder Losnegård (12) fra Førresfjorden
Melodi 3: Kjendiser<br> Charlie: <br> Charlotte T. Carlsen (10) fra Siggerud
Melodi 4: Står i regnet<br> Karoline: <br> Karoline Wendelborg (14) fra Skoppum

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!