«Exit» sesong 2 trailer

Finansgrisene vender tilbake

«Exit» sesong to er rett rundt hjørnet.

NY SESONG: NRK har sluppet traileren til den nye sesongen av serien Exit. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er fremdeles de fire grisene som har hovedrollene. Men det er riktig at noen kvinneroller trer tydeligere fram, sa produsent Petter Testmann-Koch i Fremantle til Dagbladet i januar.

«Exit» sesong 1 satte millionrekord for NRK og er blitt solgt til 20 land. I dag slapp NRK traileren til den kommende sesongen, og det er tydelig at galskapen går over i vanvidd for Henrik (Tobias Santelmann), Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger) og William (Pål Sverre Hagen).

- Sesong to er en bekmørk, svært menneskelig, morsom, trist og tidvis bankende gal historie som i likhet med første sesong i majoriteten er basert på sanne historier, sier serieskaper Øystein Karlsen i en pressemelding.

«Exit 2» har premiere 5. mars.

- Det er en historie om skyggesiden av kapitalisme. Om innsidehandel, hvitvasking, skatteparadis og hva som skjer når inntjening er viktigere enn mennesker. Samtidig som den er en slags graving inn i noe vi alle har felles, forsøket på å finne en mening i livet. Og den fortelles gjennom et skuespillerlag som er kanskje det beste jeg noen gang har fått lov å være med å fortelle en historie sammen med, fortsetter Karlsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer