«Fingern» kjører kroppen knallhardt for filmrolle

- Fikk intense magesmerter.

«DEN TOLVTE MANN»:  Musiker Thomas «Fingern» Gullestad er medlem av den norske hip hop-bandet Klovner i kamp fra Tåsen i Oslo. Nå er han aktuell i filmen «Den tolvte mann». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
«DEN TOLVTE MANN»: Musiker Thomas «Fingern» Gullestad er medlem av den norske hip hop-bandet Klovner i kamp fra Tåsen i Oslo. Nå er han aktuell i filmen «Den tolvte mann». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rapperen Thomas «Fingern» Gullestad skal spille motstandsmannen Jan Baalsrud i den nye filmatiseringen av «Ni Liv»-historien.

Under tittelen «Den Tolvte Mann», er Baalsruds historie på vei til lerretet igjen med Harald Zwart som regissør. Produksjonsteamet har vært på flere befaringer i Nord-Norge.

- Er alltid sulten For å spille rollen som Baalsrud må Gullestad gå ned omtrent 15 kilo. Det har ikke bare vært lett.

- Jeg har ikke så mye å gå på lenger og er alltid litt sulten. Hvert måltid mangler den halvkiloen med mat som jeg egentlig trenger, sier Gullestad til Dagbladet.

Han er kjent fra hiphop-bandet Klovner i kamp, som slapp ny musikk i forrige uke. Gullestad ledet flere tv-programmer sammen med Espen «Dansken» Selvig.

Selv om han ikke lenger har all verdens å gå på, skal han ned noen kilo til.

- Det er ganske tungt, men jeg skal ned til rundt 58 kilo, sier han og fortsetter:

- På påskeaften feiret jeg med en ganske normal porsjon påskelam. Det resulterte i et slags kolikkanfall med intense magesmerter.

Inkluderer tyskernes perspektiv Historien om Baalsrud ble først filmatisert av Arne Skouen i 1957, med Jack Fjeldstad i hovedrollen. Filmen ble Oscar-nominert til beste utenlandske film.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer