Finn H. vil ha eks-sjef

Finn H. Andreassen ønsker seg TV2s forrige direktør, Arne A. Jensen, med på sitt nye TV-lag.

Rykteflommen om Jensens overgang til tvkanalen.net har i de siste dagene skutt stor fart.

Opplysningen skal ha framkommet under flere samtaler mellom tvkanalen.net og attraktive ansatte i TV2. Tvkanalen.net vil ansette flere medarbeidere fra TV2 og på disse møtene har Finn H. Andreassen og TV2s forrige salgsdirektør Steinar Brændeland vært til stede.

- Arne A. Jensen skal si opp sin konsernlederstilling i børsnoterte Braathens før utgangen av juli, bekrefter flere TV2-sjefer overfor Dagbladet i går kveld.

Gedigent tøv?

Finn H. Andreassen i tvkanalen.net benekter opplysningene.

- Dette er noe gedigent tøv. Det er helt ukjent for meg at Jensen skal være på vei til oss.

- Kunne du vært interessert i å ha ham med på laget?

- Ja, for all del. Arne A. Jensen er hjertelig velkommen hos oss. Jeg samarbeidet helt utmerket med ham i TV2.

Når det gjelder påstander om kupplaner mot TV2 avviser Andreassen også dette:

- Vi har konkret gitt et jobbtilbud til fire personer i TV2, hvorav to har takket ja.

Totalt regner vi med å rekruttere 12- 15 personer i løpet av det kommende året, så anklagene om å kuppe TV2s ledergruppe faller på sin egen urimelighet, sier Andreassen.

På ferie

Arne A. Jensen forlot TV2 til fordel for jobben i Braathens 20. juni i fjor. Da ble viseadministrerende direktør Finn H. Andreassen konstituert som direktør i TV2, og det er ingen hemmelighet at det var en skuffet Andreassen som måtte se Kåre Valebrokk overta sjefsjobben i TV2.

I Braathens slår ryktene om toppsjefens mulige avgang ned som en bombe. Verken styreformann i Braathens, Lars A. Christensen, eller informasjonsdirektør Frode Geitvik har hørt noe om at Jensen vurderer å skifte beite.

Kilder Dagbladet har snakket med avslører at Arne A. Jensen ikke skal være helt tilfreds med sin nye jobb og at han ønsker seg tilbake til den nye digitale TV-hverdagen. Men Arne A. Jensen er sammen med sin familie på ferie i USA og ikke tilgjengelig for kommentar.