Finn Kalvik kastet ut funksjonshemmet fan fra konsert

Trodde personen var beruset.

TOK FEIL: Finn Kalvik kastet ut en funksjonshemmet person under en konsert han holdt fredag kveld. Foto: LARS EIVIND BONES/Dagbladet
TOK FEIL: Finn Kalvik kastet ut en funksjonshemmet person under en konsert han holdt fredag kveld. Foto: LARS EIVIND BONES/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Finn Kalvik holdt konsert under Egersund visefestival i helga, gikk ikke alt som planlagt.

Da en funksjonshemmet publikummer laget lyd under konserten, fikk Kalvik til slutt nok, og sa i mikrofonen at vedkommende måtte forlate konsertlokalet.

Trodde det var en beruset person Daglig leder i Egersund visefestival, Henning Feyling, bekrefter hendelsen til Aftenbladet.

- Jeg kan bekrefte at Finn Kalvik ba vedkommende forlate salen. Han uttrykte noe sånt som at han ikke kunne jobbe under slike forhold, sier han.

Til Dagbladet utdyper Feyling:

- Jeg snakka med Finn Kalvik i går. Han mistenkte at det var en beruset person som var i salen, og uttrykte at han ikke kunne jobbe under de forholdene. Når du er på en scene, og har alt lyset mot deg, så ser du ingenting, sier han, og legger til:

- Det hele er bare en uheldig episode.

- Han tok feil - Var Kalvik lei seg for det som skjedde?

- Det er klart at han var lei seg. Han tok feil, han trodde det var en beruset person, sier han.

Finn Kalviks manager, Jan Sollien, bekrefter hendelsen til Dagbladet, og forteller at Henning Feylings versjon stemmer overens med Kalviks.

- Henning Feyling er talsperson i saken, sier Sollien, og forteller at hverken han eller Kalvik selv vil kommentere saken ytterligere.

Dagbladet har prøvd å komme i kontakt med Kalvik direkte, uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer