Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Finn én obskøn feil på denne forsiden

«Uuups. Skrivefeilen vi egentlig håper ingen ser», sier Stavanger Aftenblad.

ÉN S FOR MYE: Det er kort vei fra tørre, sammensatte ord til sammensatte ord av den mer obskøne sorten. Det fikk Stavanger Aftenblad erfare på deres forside i dag. Faksimile: Stavanger Aftenblad.
ÉN S FOR MYE: Det er kort vei fra tørre, sammensatte ord til sammensatte ord av den mer obskøne sorten. Det fikk Stavanger Aftenblad erfare på deres forside i dag. Faksimile: Stavanger Aftenblad. Vis mer

(Dagbladet): De skulle egentlig skrive «lavpriskjede», men endte opp med ordet «lavprisskjede» på dagens forside.

Det gikk nok litt fort i svingene på desken til Stavanger Aftenblad i går kveld, men avisa gikk kjapt ut på twitter og skrev om feilen - med en god porsjon selvironi.

«Uuups. Skrivefeilen vi egentlig håper ingen ser», står det i tweeten fra avisas egen twitter-profil.

- Ikke stolt Stavanger Aftenblads sjefredaktør Lars Helle forteller at de hadde fått overraskende få reaksjoner før de selv valgte å fortelle om feilen.

- Først tenkte vi at dette ikke måtte komme ut. Men vi var i det humoristiske hjørnet, og så er vi opptatt av åpenhet rundt tabbene vi gjør, forklarer Helle, før han legger til:

- Vi er ikke spesielt stolte av denne tabben, men mange av våre lesere ser det humoristiske i det.

- Hva tenkte du da du så feilen?

- Jeg blir alltid matt og lei meg, og håper ingen vil oppdage det. Men så går det litt tid, og noen synes i alle fall det var litt morsomt, svarer sjefredaktøren.

- MATT: Sjefredaktør i Stavanger Aftenblad, Lars Helle, ser humoren i skrivefeilen, men liker det ikke. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
- MATT: Sjefredaktør i Stavanger Aftenblad, Lars Helle, ser humoren i skrivefeilen, men liker det ikke. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media