Finner du én feil ved dette bildet?

Se «Fatso»-klipp, vinn klokker.

(Dagbladet.no): Ser man bare overflatisk på bildet i toppen av denne saken er det lett å forveksle det med et hvilket som helst FHM-cover. 

Det som skiller er selvsagt den mannlige og svært påkledde tjukkasen i sentrum.


Nå nærmer det seg fredag 24. oktober og premieren på «Fatso», filmatiseringen av Lars Ramslies roman ved samme navn. Her møter vi den ensomme Rino som blant annet håndterer sin ganske triste situasjon ved å onanere. Mye.

- Vi lever i en kultur der veldig mye handler om sex. Vi ser og leser om sex overalt. For en fyr som Rino forsterker det distansen til omverdenen, og jeg tror alle som har vært singel har kjent på det samme. I filmen resulterer savnet etter noen å elske i ren porno-onani, sa hovedrolleinnehaver Nils Jørgen «Jøgge» Kaalstad til Aftenposten nylig.

Regissør Arild Frölich har fortalt til Dagbladet.no at filmen skiller seg fra boka på flere områder. Blant annet med tidligere omskrevne animasjonssekvenser.


- Filmen er nødvendigvis litt annerledes enn boka, men jeg har tatt vare på karakterene og tonen. Jeg var mer tro mot teksten i starten, men så la jeg den fra meg og lot filmen leve sitt eget liv. Noen roller har blitt større, andre mindre, og slutten er annerledes, fortalte Fröhlich.

Vi har fått to Police-klokker av Frithjof E.Rasmussen og distributør Scanbox som vi gir bort til to filminteresserte leser.

Dessuten har vi ti «Fatso»-refleksvester og kinobilletter.

Finner du én feil ved dette bildet?

For å vinne må du svare rett på følgende spørsmål:


Hva er Rinos alias når han sexchatter på nettet?

a) Kalle Kuk

b) Kaptein Kuk

c) Bobotov Kuk

Send svaret til denne e-postadressen innen fredag 24. oktober. Merk mailen «Fatso».

Finner du én feil ved dette bildet?