Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Fint å le av det politikerne faktisk sier

Derfor er det slutt på parodiene.

NYTT MANNSKAP: Geir-Atle Johnsen, Cathinka Rondan og Jørgen Strickert er nytt mannskap i Hallo i uken. I går hadde de første sending. Foto: NRK
NYTT MANNSKAP: Geir-Atle Johnsen, Cathinka Rondan og Jørgen Strickert er nytt mannskap i Hallo i uken. I går hadde de første sending. Foto: NRK Vis mer

(Dagbladet): - Vi var så vidt innom eposten etter sending. Det var en mail fra en person som var kjempefornøyd, og sa han kom til å bli fast lytter, sier produsent Cathinka Rondan i Hallo i uken og fortsetter:

- Og så var det en mail som ikke var like hyggelig, fra en familie som hadde vært fast lytter. De gjorde det ganske klart at de ikke kommer til å fortsette med det i framtida.

I går var første sending med nytt mannskap i «Hallo i uken», etter at Are Kalvø, Else Michelet og Espen Beranek Holm takket av før sommeren.

Dagbladets anmelder var ikke videre fornøyd. - Bør piskes for premieren, skrev han etter sendingen.

Forventingsblylodd

- Det har vært et forventningsblylodd som har hengt over oss. Sånn er det når du skal hoppe etter Wirkola, sier Rondan.

Det har ikke stått på innsatsen.

- Vi jobbet 22 timer dagen før sending.

- Dere kan ikke gjøre det hver gang?

- Nei, det kan vi ikke. Det ble litt ekstra hektisk siden dette var første sending.

Hallo i uken er fortsatt et satirisk nyhetsprogram, men mye er nytt i forhold til det gamle konseptet. Programmet forsøker å legge seg opp til John Stuarts «The Daily Show» i formen.

- Vi bruker nyhetsklipp i stedet for parodier.

- Hvorfor ingen parodier?

- Delvis fordi vi synes det er fint å le av maktpersoner for det de faktisk sier, og ikke det som vi legger i munnen på dem. Og delvis fordi vi ikke er så gode til å parodiere, sier Rondan.

Lykkelig uvitende partiledere
Dagbladet tok i går en ringerunde for å sjekke hva partilederne syntes om det nye programmet, men de var tydeligvis lykkelig uvitende om endringene i programmet.

- Hun er ute på oppdrag, svarte Kristin Halvorsens statssekretær Roger Sannum.

- Han har holdt tale i Bergen, svarte Jens Stoltenbergs statssekretær Torbjørn Giæver Eriksen.

- Hun har vært på valgkamp, og der hadde vi ikke radio, svarte Julie Joldberg, som er Erna Solbergs stabsjef.

Men hva med Sponheim?

«Vet ikke. Har ikke hørt. Er på fjellet»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling