<strong>HUN, HAN OG KJÆRLIGHETEN:</strong> Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum imponerer som Romeo og Julie. Foto: Erik Berg
HUN, HAN OG KJÆRLIGHETEN: Hanna-Maria Grønneberg og Herbert Nordrum imponerer som Romeo og Julie. Foto: Erik Berg Vis mer

ANMELDELSE: «Romeo og Julie» - Nationaltheatret

Fire dødsfall og et bryllup

I høstens «Romeo og Julie» er kjærligheten til å dø av. Men menneskene er til å le av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEATER: Det er en drøy historie: En tretten år gammel jente skal inn i et arrangert ekteskap med en mann langt eldre enn henne. Det er en tradisjon i familien, mora hennes fødte henne før hun var fjorten. Men jenta lynforelsker seg i stedet i en guttunge noen måneder over seksten, og gifter seg med ham etter å ha kjent ham noen timer. Og den guttungen, han var jo bare dagen før dødelig forelsket i en annen. Kjærligheten er like sterk som lunefull hos Shakespeare.

Du kan nå betale med

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer