«Harry Potter»

Fire feil funnet

Bildeblemma med Emma Watson i «Harry Potter»-gjenforeningen denne uka har fått mye oppmerksomhet. Det er ikke den eneste feilen som så langt er oppdaget.

BLEMME: I HBO Max-serien «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» så en observant seer en stor bildeblemme. Video: HBO Max Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fansen har gledet seg lenge til «Harry Potter»-gjenforeningen. Lørdag hadde: «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» premiere på HBO Max.

Der får seerne blant annet et gjensyn med de tre skuespillerne som ble verdenskjent av «Harry Potter»: Daniel Radcliffe (32), Rupert Grint (33) og Emma Watson (31).

I serien skal det naturlig nok mimres tilbake til åra 2001 til 2011 da de kjente og kjære filmene ble spilt inn. Dette er første gang skuespillerne gjenforenes siden siste film kom ut i 2011.

Fire feil

Det er ikke bare det faktum at det skal mimres tilbake til filmene som har vært i fokus denne uka. Så langt har fire flaue feil fra gjenforeningen kommet fram, skriver Screen Rant.

Den første som ble kjent var en bildeblemme der Emma Watson ble forvekslet.

I serien skal det nemlig brukes et barndomsbilde som viser Emma Watson, kjent som Hermione Granger i «Harry Potter»-universet. Problemet er at det var ikke et bilde av henne som ble brukt, men et bilde av Emma Roberts, kjent fra blant annet «The American Horror Story».

Navneflause

Den andre feilen dreier seg også om forveksling. I filmene spilles Rons eldre tvillingbrødre, Fred og George Weasley av James og Oliver Phelps. I gjenforeningen mimrer brødrene tilbake til filmene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer