Fire pågrepet etter Cruise-sprut

Se video av Tom Cruise som tenner på alle pluggene.

(Dagbladet.no): Filmstjernen (42) var i London i forbindelse med premieren på storfilmen War of the Worlds, da en komiker sprutet vann i ansiktet hans gjennom en falsk mikrofon.

Innslaget skulle vises på Channel 4, men Cruise syntes ikke spøken var spesielt morsom.

- Kom hit. Kom hit! Hvorfor gjorde du det? Hvorfor gjorde du det? Hva er morsomt med å gjøre noe slikt? Liker du å ydmyke folk, sa Cruise til vannspruteren.

- Dette er dumt. Hei, hei, nei, nei, ikke stikk av. Det var virkelig usmakelig. Jeg står her og gir deg et intervju og svarer på dine spørsmål, og du gjør noe skikkelig ekkelt. Du er en dust. Du er en dust. Du er en dust. Du burde skamme deg, sa Cruise.

Filmstjernen fikk tørket av seg vannet, mens livvaktene tok hånd om vannmannen. Politiet kom til stedet og pågrep fire personer som hadde vært med på spøken.

- Det er foreløpig uklart om vi vil forfølge saken. Vi vil se om offeret ønsker å anmelde dette, sier en talsmann for Scotland Yard til Reuters.

Cruise er ikke den første kjendisen som får gjennomgå av gjengen fra Channel 4. I forrige måned ble Sharon Osbourne sprutet ned. Hun svarte med å tømme en bøtte vann over journalisten.

Channel 4 har allerede sagt at de vil beklage stuntet over Tom Cruise.