TAR OPPDRAG: Konsulentselskapet First House, som holder til i Inkognitogaten i Oslo, forklarer jobben de har gjort for Telemark Fylkeskommune. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagladet
TAR OPPDRAG: Konsulentselskapet First House, som holder til i Inkognitogaten i Oslo, forklarer jobben de har gjort for Telemark Fylkeskommune. Foto: Hans Arne Vedlog / DagladetVis mer

First House svarer på Telemark-kritikk

Vår oppgave er å legge til rette for nyetableringer i Telemark.

Meninger

Tidligere leder for Sosialistisk Ungdom, Andreas C. Halse, hevder i Dagbladet at First House har hatt som oppdrag for Telemark Fylkeskommune å påvirke norske politikere.

Det er en påstand som ikke er riktig. Prosjektet Invest in Telemark handler om å legge til rette for nyetableringer i Telemark.

Spesielt er prosjektet rettet inn mot å få utenlandske næringsvirksomheter som vurderer å etablere seg i Norge til å velge Telemark.

Vi har vært prosjektledere for et oppdrag som er tydelig beskrevet i offentlig tilgjengelige dokumenter.

Den som leser disse vil se at oppdraget ikke handler om å tale Telemarks sak overfor nasjonale myndigheter eller nasjonale politikere, slik Halse påstår. Det er en oppgave Telemarks egne politikere og Telemark fylkeskommune ivaretar godt på egen hånd.