TAR OPPDRAG: Konsulentselskapet First House, som holder til i Inkognitogaten i Oslo, forklarer jobben de har gjort for Telemark Fylkeskommune. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagladet
TAR OPPDRAG: Konsulentselskapet First House, som holder til i Inkognitogaten i Oslo, forklarer jobben de har gjort for Telemark Fylkeskommune. Foto: Hans Arne Vedlog / DagladetVis mer

First House svarer på Telemark-kritikk

Vår oppgave er å legge til rette for nyetableringer i Telemark.

Meninger

Tidligere leder for Sosialistisk Ungdom, Andreas C. Halse, hevder i Dagbladet at First House har hatt som oppdrag for Telemark Fylkeskommune å påvirke norske politikere.

Det er en påstand som ikke er riktig. Prosjektet Invest in Telemark handler om å legge til rette for nyetableringer i Telemark.

Spesielt er prosjektet rettet inn mot å få utenlandske næringsvirksomheter som vurderer å etablere seg i Norge til å velge Telemark.

Vi har vært prosjektledere for et oppdrag som er tydelig beskrevet i offentlig tilgjengelige dokumenter.

Den som leser disse vil se at oppdraget ikke handler om å tale Telemarks sak overfor nasjonale myndigheter eller nasjonale politikere, slik Halse påstår. Det er en oppgave Telemarks egne politikere og Telemark fylkeskommune ivaretar godt på egen hånd.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.