Fiskefobi sendte Sandra hjem

Sandra har fiskefobi, og ble stemt hjem fra Robinson-ekspedisjonen. Møt henne på Dagbladet.no!

Sandra Bekkelund (27) ble den fjerde som måtte forlate Robinson-øya, etter at sør-laget tapte robinsonkampen. Alle deltakerne måtte spise én larve hver, men siden sør hadde en deltaker mer enn nordlaget, slapp Sandra å gafle innpå. Det hjalp lite. Etter ekstraomganger ble det klart at sørlaget måtte sende hjem en av sine.

Valget falt på den nyutdannende barnevernspedagogen fra Gjerdrum i Akershus. Oppholdet hennes ble nok litt forverret av at hun har et usedvanlig dårlig forhold til fisk - eller fiskefobi, som hun selv kaller det.

- Joda, jeg har fiskefobi. Jeg hadde tenkt å holde meg til ris og frukt. Planen var egentlig å spise litt fisk, men ikke skalldyr, sier hun til Dagbladet.no.

Sandra slapp å spise fisk. Men det skyldtes at hun ble sendt hjem i episode to.

- Jeg ville egentlig ikke hjem, men jeg visste at tre personer skulle stemme på meg. Det var like mange som skulle stemme på en annen deltaker, men jeg ville ikke skape splid i gruppa, og den andre deltakeren var mer hypp på å bli på øya.

Dermed ba hun om å bli stemt hjem. Hun takket også nei til å reise til Skjebnens øy, der hun kunne konkurrert om å bli sendt tilbake til gruppa.

- Jeg følte at siden jeg først hadde bestemt meg for å gå, ville det ikke være noen vits i å kjempe for å komme inn igjen, sier hun.

Hvilken av deltakerne likte hun best? Hadde hun klart å spise larver? Hva overrasket henne mest på øya? Og er hun redd for gullfisk også?

VILLE HJEM: Sandra måtte forlate årets Robinson-ekspedisjon. Møt henne på Dagbladet.no.