«Fislete fest»

Men etter hvert kom hun seg ut av jenterommet og fram til diskoklubben, skriver Dagbladets anmelder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: «Jeg er en ingen sanger, jeg er en entertainer», skal Madonna visstnok ha uttalt en gang. Og dama har, som alltid, rett.

 Madonnas «Sticky & Sweet»-turné var fjorårets mest innbringende konsertrekke, 50-åringen er kjent for sine sjokkerende og suggererende sceneopptredener (forrige turné lot hun seg korsfeste på et diskokors), og hun veit altså hvordan man bygger en hype.

Så hvorfor begynte det så innmari daft på Valle Hovin i går?

12-åring foran speilet For det er litt underlig at ei dame som har holdt på med dette i nesten 30 år, og som er kjent for sin rigide og beinharde showperfeksjonisme, likevel får det til å framstå som om hun bare er en 12-åring som synger med hårbørsten foran speilet — mens hennes største musikkhelter flimret i over MTV i bakgrunnen.

Body og netting Madonna svinset rundt og sang låter fra sistealbumet «Hard Candy» iført en liten body og nettingstrømper (som hun visstnok går med hver dag uansett, for blodomløpet), mens Kanye West, Pharrell Williams og Britney Spears flimret på storskjermene bak ryggen hennes. Det hjalp ikke at hun kom med festlige norgesvitser som «Can someone turn off the light? I do it so much better in the dark», så lenge hun for det meste danset for seg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer