Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fjernet brystvortene

Angelina klager på Lara-posteren og forklarer hvordan hun fikk store bryster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Produsentene fryktet at Angelina Jolies brystvorter ville virke støtende og føre til protester. Derfor retusjerte de dem bort fra posteren til den nye Lara Croft-filmen hvor Jolie poserer i en tettsittende drakt. I 1995 skapte det masse oppstyr da drakten i «Batman Forever» hadde brystvorter.

- Jeg ville at brystvortene mine skulle vises, sier Angelina Jolie til det østerrikske bladet News.

Spiser normalt

28-åringen forklarer også hvorfor hun stiller med mindre brystparti i oppfølgeren:

- Sist spiste jeg for mye proteinpulver, noe som ga meg store kurver. Nå har jeg spist normalt, og derfor er Lara tynnere og mer sexy.

Tar seg av dyr

Nå skal hun ta en lang pause fra filminga for å reise med sønnen Maddox. Hun adopterte ham fra Kambodsja hvor den første Lara-filmen ble spilt inn, og hun ønsker å vise ham opprinnelseslandet sitt.

- Jeg skal ta ham med til huset mitt i Kambodsja. Et hjem med små gjestehus som står på påler. Akkurat nå driver vi og setter opp et lite område rundt huset hvor vi skal ta oss av dyr, sier Jolie til det tyske bladet TV Movie.

UPROVOSERENDE PUPPER: Slik ser den ut, posteren til "Lara Croft Tomb Raider The Cradle of Life", etter at produsentene har fjernet brystvortene for å ikke støte publikum.
<B>FOR MYE KURVER? Angelina Jolie forklarer at hun ikke var like sexy i den første filmen - fordi hun ble stor av å spise proteinpulver.