Fjernet «metoo-scene» fra «Toy Story 2»

En scene der Stinky Pete oppfører seg upassende mot to Barbie-dokker er blitt fjernet fra Disney-filmen.

FJERNES: Denne scenen blir ikke lenger å se i nye utgivelser av «Toy Story 2». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En scene fra «Toy Story 2», som forestiller et «metoo-scenario» fra Hollywood, er blitt klippet vekk fra siste utgivelse av den populære Disney-filmen fra 1999.

Disney har i år gitt ut de tre første «Toy Story»-filmene på nytt i 4K-kvalitet. I «Toy Story»-filmene og flere andre Pixar-filmer har det ofte vært vist «tabbeklipp» rett etter rulleteksten.

Akkurat som i enkelte vanlige filmproduksjoner, viser også disse klippene scener der de animerte karakterene «glemmer replikkene», tuller med hverandre eller snakker inn i kamera - som om de var ekte skuespillere.

Ofte blir de små snuttene brukt til å gjøre narr av filmindustrien. Men i den aller nyeste utgivelsen av «Toy Story 2» er det en helt spesifikk scene som mangler.

Flørter med Barbie-dokkene

Scenen som er blitt klippet vekk, viser den animerte figuren Stinke Petter (Stinky Pete) som flørter freidig med to blonde Barbie-dokker på bakrommet (i en leketøyseske). Han lover blant annet å gi dem tips om hvordan de skal være skuespillere.

- Jeg er sikker på at jeg kan skaffe dere en rolle i «Toy Story 3», sier den animerte karakteren, og stryker den ene Barbie-dokka på hånda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer