Fjortis, nei takk!

Robbie Williams (24) gjør hva han kan for å fjerne seg fra fjortis-stempelet han fikk som medlem i Take That. Da han var på snarvisitt i Oslo i går viste han det ved å kle seg voksent, gjøre narr av fansen fra scenen og gi blaffen i dem da han passerte dem på vei ut av hotellet.

150 gjester, hovedsaklig forhandlere, presse og noen få fans, var invitert for å overvære en akustisk minikonsert med Robbie i stilfulle omgivelser på Grand Hotel i går kveld.

Anledningen var utgivelsen av Robbies andre soloplate, «I've Been Expecting You». Den kommer først 26. oktober, men singelen «Millennium» gikk rett til topps i England og ligger på 6. plass på Dagbladets Hit40-liste.

Stjerne

«I wanna be a star», sier Robbie, og forteller galgenhumoristisk om den katastrofalt dårlige mottakelsen han fikk soloartist. Han, som var vant til å selge 15 millioner plater, presterte å selge 12.000 eksemplarer den første uka debuten «Life Thru A Lens» var ute. Etter 28 uker på markedet gikk den endelig til topps, og der ble den i ukevis. Robbie var en stjerne.

Og _ han oppførte seg som én da han kom inn på scenen i Rococco-salen i går kveld. Kledd i smoking, med tversover og i moteriktig millimeterlang «frisyre», annonserer han:

«My name is Williams, Robbie Williams. I've been expecting you» _ i tråd med den Bond-inspirerte videoen fra «Millennium». Og _ det viser seg at han kan sin Connery-imitasjon også.

Humor

Robbie framstår som en kul entertainer med mye humor, og fleipen går ut over ungjentene ved scenekanten. «I love you, little girl», sier han før han legger til; «har du en søster?».

- Han tok bamsen min, sier Thea Westgaard (16), som hadde kommet fra Kragerø for å oppleve Robbie på nært hold. Nina vant en konkurranse på NRK, og tok med trillingsøster Thea.

- Men Mark Owen (også han fra Take That) er favoritten, avslører Thea, før hun legger til:

- Robbie er nesten like kjekk.

Etter seks låter takker han for seg. Tre kvarter seinere har han skiftet til joggedress og geleides ut til en van som skal ta ham til hans private jetfly.

Jentene får et glimt og får gitt ham en bamse, men Robbie enser dem ikke.

Han er ferdig med fjortisene.

<B>FANS: Fortsatt er det mange fjortenåringer blandt fansen....