Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

fjortisfavoritten

Ifølge ryktene selger Stian Barsnes Simonsen (24) kokain for å brødfø sin gravide kjæreste, Lene Marlin.

- UANSETT HVILKEN PUPP

jeg ligger på, så føler jeg meg trygg. Jeg er veldig kjærestegutt, synes det er veldig stress å være singel. Jeg er utrolig sånn kosete. Liker å ligge i fosterstilling og bli klødd. Det er viktig at jenta er mindre slik at hun kan ligge inntil meg. For da virker jeg stor og trygg.

Stian Barsnes Simonsen smiler fornøyd. Han har røde sko, brun trøye og et litt femi tørkle i håret. Med små blå paljetter som glinser. Buksa er slitt og sydd litt på kryss og tvers.

- Den buksa her, ja. Jeg kjøpte den i Brasil. Har hørt den sitter rart i rumpa, så jeg sagger den. For jeg har egentlig en veldig liten, stram og fin rumpe.

DET HAR VÆRT

stille rundt Stian Barsnes Simonsen det siste året. Hotel Cæsar-pikkoloen som ble programleder i «Midt i Smørøyet» og så i «Reser». Han tok enda et hopp på kjendisstigen da han falt for popstjernen Lene Marlin. Men så forsvant han på en måte. Det vil si, han er igjen nominert til Gullruten for programmet som trekker en halv million ungdommer til tv-skjermen hver lørdag. Men sånn ellers har det blitt stille. Han er ikke en gang sett på en premierefest.

- Før gikk jeg på sånne ting fordi det var gratis drikke, og gøy å gå på rød løper. Men plutselig er det ikke så morsomt lenger. Jeg har jobbet veldig mye de tre siste årene, og nå prøver jeg å prioritere litt. Jeg har tre små søsken i Grimstad. Å ta vare på venner og familie er det som gir meg mest.

- Skal du ikke selv ha barn snart?

- Ifølge de telefonene jeg har fått må kjæresten min ha verdensrekord i graviditet. Det er helt vilt hvor lenge hun skal ha vært gravid nå! Jeg personlig er veldig glad i barn, men jeg er så heldig å ha en far som fortsatt lager barn. Jeg fikk en ny søster for to måneder siden. Derfor får jeg levd ut pappadrømmen et par dager i blant. Og så skjønner jeg at det kanskje er like greit å vente litt. Men jeg skal ha barn. Om fire-fem år kanskje?

STIAN VISER VEI

gjennom korridorene på NRK. I femte etasje hvor «Reser» holder til, er det pappesker og papirer overalt. Helt i enden, mot terrassen og vårsola, ligger arbeidsplassen til Stian Barsnes Simonsen. Den er ryddig. En liten bunke med papirer og en boks hårgele. Snart skal han renske pulten helt ren.

- «Reser» blir tatt av skjermen i mai. Jeg har vært nokså jevnt på TV i fem år, så det er en del andre ting jeg også har lyst til å gjøre. Men jeg kan ikke si så mye om det ennå.

Stian vil heller snakke om lørdagens program som er viet pubertet. Simonsen og «Reser» «tar den litt lenger enn hva man har gjort tidligere».

- Det var litt pinlig, men et gøy program å lage. Det er litt flaut å prate om ereksjon på TV, eller ståpikk, som vi ble enige om å kalle det.

- Hvordan var din pubertet?

- Min pubertet var veldig bra. Jeg var jo utrolig lav, jeg er fortsatt veldig lav. 1.72. Se og Hør skrev at jeg var en 1.70 og Myggen 1.71, men jeg har møtt Myggen og jeg er høyere. Og puberteten? Jeg var blid, lav, dårlig i fotball og bestevenn med alle jentene.

24-ÅRINGEN ER ET

ordentlig skilsmissebarn. 12 år gammel flyttet han fra en røyksky av en mor i Bergen som har «Norgesrekord i antall røyk per dag», til sin Nikotinell-selgende far i Oslo. Stian, som bestemte seg seks år gammel for å komme på TV, hadde funnet ut at han måtte bo i Oslo for å kunne bli «Midt i Smørøyet»-programleder. Han fikk jobb som skuespiller isteden. På fritiden var han en engasjert røykemotstander på Uranienborg skole.

- Jeg var ikke mindre nerd enn at jeg inviterte min egen far til å holde foredrag for klassen min om skadevirkningene av røyk i 7.klasse.

- Du var en liten snusfornuftig satan?

- Ja, ja, ja. Det var to ting jeg var skikkelig mot: Stjeling og røyk. Men jeg har blitt mer liberal, nå kjøper jeg røyk til mamma når jeg er ute og reiser. Hehe; jeg tror mamma sover i en Petterøes-pakke. Hun er veldig liten.

STIAN BARSNES SIMONSEN

, akkurat fylt 24 år, er en fornuftig ung mann. Tenker før han svarer, tar alltid forbehold og liker å utdype det han sier. Han liker også å drikke vin, spille spill, jobbe lenge og være fryktelig romantisk med kjæresten.

- Jeg vil helst gjøre alt som er romantisk. Alle ting man kan gjøre som man får fugler i magen og tårer i øya av. Det er bra greier, ass.

14 år gammel inviterte Stian kjæresten med på restaurant. På forhånd hadde han lagt en bamse med et kort og en blomsterbukett på bordet. Da de kom fram snudde dama seg mot unge Simonsen og sa: «Du leser Romantikk, du».

- Det var så døvt at det gikk mange år før jeg ga bort en rose igjen. Og en uke etter restaurantbesøket kysset hun en annen gutt og dumpa meg.

- Hva skal til for å være kjæresten din?

- Du må i hvert fall være sinnssykt lav. He-he. En gang var jeg sammen med en jente som var høyere enn meg, og det funka utrolig dårlig. Og så er det viktig å bruke mye tid sammen med den man er glad i. Jeg er litt redd for at når man blir voksen og får unger, plutselig glemmer den man er sammen med. At man aldri er alene med sin kone, for eksempel. Man må ha quality-time sammen.

DET ER GÅTT

45 minutter over tida. Lene Marlin ringer og lurer på hvor han blir av, de skal ha vennepar på middag.

- Ja, nå fant du fram blokka igjen, sier Stian.

- Det går jo så mange spennende rykter om henne!

- Bare om henne? Jeg hører mest rykter om meg selv. At jeg går fra dør til dør og selger kokain, for eksempel. Men det stemmer jo at jeg skal jobbe litt utenfor NRK nå, da.

GULLGUTTEN: Fra han var seks år har Stian Barsnes Simonsen visst at han vil jobbe med TV. Nå kan han vinne enda en TV-pris for innsatsen i «Reser».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media