Fjortisfest på Fornebu

FORNEBU (Dagbladet.no): - Ramsy, I love you, roper ungdommer i kor. Det er sluttshow for seermagneten Big Brother. Men hvem er Jarle? Og hvor er Fædrelandsvennen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

PÅ NORDSIDEN av Big Brother-huset på Fornebu står senior informasjonskonsulent Ingerid Medhus i TVNorge. Klokka er 20.25, og det er seks timer og 21 minutter siden hun sendte ut presseinnbydelsene på epost til 81 journalister i en rekke forskjellige medier. Nå står hun med oversikten der det går fram at 49 pressefolk skal komme. 47 er krysset av, men hvor er Fædrelandsvennen?

- De har ikke kommet. Det var rart. De ringte i dag. Nå har vi ikke tid til å stå her lenger. Vi må løpe. Showet begynner nå, roper hun, og låser kjettingporten.

VI LØPER over den røde løperen som deltakerne går opp og ned på. To sekunder etter at vi har kommet oss bort fra tv-kameraene, er klokka 20.30, og Arve Juritzen og Jannicke Farstad ønsker seerne velkommen til den siste episoden av Big Brother.

Fem fjortisjenter roper sårt etter Arve. En gutt med stjerner i øynene roper navnet til Jannicke.

Trykket fra publikum er så stort at politiet har forent seg med Securitas for å holde tilskuerne tilbake. På første rad står alle fjortisjentene med store øyne og kamera i hånda. Dette er et øyeblikk de aldri vil glemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer