Flat som fanden

Halvhjertet djevlekomikk mener Dagbladets anmelder om filmen «Bedazzled».

Liz Hurleys ikke alt for imponerende talent blir strukket til bristepunktet i denne ellers upretensiøse komedien om djevelens lek med en ung mann.

Hurley har pugget replikkene og lirer dem monotont av seg, men er uten evne til å slippe seg løs og leke seg med det som måtte være av komikk i «Bedazzled». Og litt er det, takket være Brendan Frasers godmodige sjarm - han spiller den sosialt hjelpeløse Elliot Richards, som innvilges sju ønsker av djevelen for å bli den mannen han vil bli og få den kvinnen han ønsker. For regissør Harold Ramis er dette et tilbakeskritt fra den lekne humoren han viste oss i «Analyze This».

Men skal man først selge sin sjel, kan man kanskje like gjerne selge den til Liz. En kraftløs satan er lite å hisse seg opp over.

HALVMORSOM:</B> «Bedazzled» får ingen strålende kritikk.<p> <a href=\'http://live1.sonera.se/meta/ondemand/dbmed/bedazzled.ram\'> Klipp 1 <img src="/vignetter/kam.gif" width="14" height="10" border="0"></a><br> <a href=\'http://live1.sonera.se/meta/ondemand/dbmed/bedazzled1.ram\'> Klipp 2 <img src="/vignetter/kam.gif" width="14" height="10" border="0"></a><br> <a href=\'http://live1.sonera.se/meta/ondemand/dbmed/bedazzled2.ram\'>Klipp 3 <img src="/vignetter/kam.gif" width="14" height="10" border="0"></a>