Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flatland slår til på TV2

Det ble full stopp før start på Hallvard Flatlands «BingoLotto»-karriere. Nå går han på børs i stedet. I løpet av vinteren starter hans nye underholdningsprogram på TV2. Rammen er spill og børs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er turbulente tider på børsene verden over, og Oslo Børs er intet unntak. Kanskje kan TV-millionær Hallvard Flatland gjenreise folks tillit til Børsen når han presenterer sitt nye programkonsept på TV2?

Det er imidlertid lite trolig at han vil prøve seg på Dan Børge Akerøs Global Money Games i TV-format.

Hemmelig

Etter det Dagbladet erfarer vil det bli sendestart for Flatlands nye program, som skal sendes fredag kveld, i løpet av fem- seks uker. I TV2 holder man imidlertid kortene usedvanlig tett til brystet.

- Dette vil vi ikke kommentere. Konseptet blir presentert på Oslo Børs onsdag, sier TV2s informasjonssjef Rune Indrøy til Dagbladet.
Programdirektør Finn H. Andreassen er også usedvanlig ordknapp.

- Konseptet er et talkshow, med gjester og litt til, og et av Norges mest populære TV-navn ved spakene, sier programdirektør Andreassen. Han vil ikke røpe mer om innholdet i programmet.

- Vi skal presentere konseptet på en pressekonferanse, slutter programdirektøren.
Halvard Flatland selv er også he

mmelighetsfull dagen før pressekonferansen:

- Dette kan jeg dessverre ikke kommentere. Dagbladet får gjerne komme på pressekonferansen på Oslo Børs. Der skal vi fortelle alt om dette programmet, lover Flatland, og avviser meget høflig å kommentere innhold og sendetid.

Hjemmebane

Penger og spill er definitivt hjemmebane for den populære TV-kjendisen. For ti år siden satte han halve Norge på hodet og telefonnettet ut av spill da han lanserte «Casino» på TVNorge. Folk vant millionvillaer og luksusbiler over en kortstokk og noen terninger, mens seertallene steg. Kanalen kan fortsatt ikke hamle opp med seertallene fra den gangen, til tross for doblet distribusjon.

Det er heller ingen hemmelighet at Flatland er opptatt av spill. Det hender han slenger inn en V5-bong, og ofte skal venner og kolleger ha tips til kupongene sine.

Bråstopp

Hadde Flatland fått viljen sin, ville han nå for lengst ha debutert som programleder i den nye varianten av «BingoLotto» på TV2.

Det satte Kulturdepartementet en effektiv stopper for. Spillet fikk ikke konsesjon, og dermed måtte Norges Idrettsforbund og korpsbevegelsen finne andre inntektskilder enn «BingoLotto».

TVNorge-gründeren har håvet inn rundt 30 millioner kroner på sitt TV-engasjement. Mye av det er investert i eiendom.

Familien Flatlands hjem på Nesøya er behørig presseomtalt, og var et røverkjøp til fem millioner, med en verdi på over 30 millioner. Hytta på Tjøme er også en gullkantet affære, selv om kommunens bygningsetat ikke liker gjesteannekset Flatland har latt oppføre.

Etter det Dagbladet erfarer skal Flatlands program gå hver fredag kveld, og oppstart blir trolig rett etter OL i Nagano.

Aksjer, børs og personer tilknyttet aktiviteten rundt Oslo Børs vil være et av elementene i programmet, som får en ganske bred familieprofil.

Hallvard Flatland
SNART PÅ SKJERMEN: TV-millionæren Hallvard Flatland skal lage program med spill og aksjer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!