Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flatland tilbake til TV 2

Hallvard Flatland har takket ja til ny jobb i TV 2. Men det var ikke lett å overtale en av Norges mest rutinerte programledere til å skifte beite.

Programmet kommer på skjermen en gang på nyåret og skal være spekket med norsk folkelig humor. Det blir et studiobasert program uten konkurranser, men med gjester, både kjente og ukjente. Hallvard Flatland var ikke lett å overtale. Men programidhen, som Tore Ryen (Mot i brøstet, Karl & co) har utviklet, var utslagsgivende til slutt.

- Jeg mener at Tore har bevist at han er knallgod på humor, og hvis han får tid til å konsentrere seg om dette programmet og ikke andre er jeg sikker på at det blir mye moro, sier Flatland til Dagbladet.no.

Uavhengig

Hallvard Flatland er nå under kontrakt med NRK og han kommer til å gjennomføre en ny runde med «Ditt livs sjanse» til høsten. Men etter det er han på vei til TV 2, hvor han har jobbet tidligere.

- Jeg er ikke så opptatt av dette med kanaler. Jeg er opptatt av å lage program som jeg liker og som seerne liker. Om programmet sendes på NRK, TV 2 eller TV Norge spiller ingen rolle for meg, sier Flatland.

Han har tidligere laget Mestermøtet og Fredagsbørsen på TV 2.

Satser på lørdag

TV 2 har bestemt seg at de skal bli bedre på lørdagsunderholdning. Programmer med Flatland blir stammen på lørdager og sendes i prime-time. I første omgang skal det lages 10-12 programmer, med mulighet for forlenget spilletid. Flatland ble kontaktet for en måned siden og har brukt tiden til å vurdere et kanalbytte.

- Det var ikke lett å få ham over. Han trivdes nemlig godt i NRK. Men det var programidhen som til slutt lokket ham, sier Nils Ketil Andresen, programredaktør i TV 2 til Dagbladet.no.

- Vi er kjempefornøyd med å få ham over til oss. Han er i utgangspunktet en god programleder, som apellerer til den store bredden i folket, sier Andresen.

BYTTET BEITE: Etter et kort opphold i statskanalen, er Hallvard Flatland snart tilbake i TV 2.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling