Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flaut å være lærer

«Foreldra og samfunnet er problema. Det er dei som ikkje klarar å oppdra ungane. Lærarar er meir foreldre enn pedagogar slik det er no. Folk anar ikkje kor jævlig det er å være lærar.

Fritz Wepper

«Men det er nå faktisk en grunn til at det å være lærer har blitt til et skjellsord (noe det absolutt ikke burde være). Det er en kjensgjerning at kompetansen i lærerstanden i Norge er på et lavnivå, og det er bare å se til Finland for å se dette. Årsakene til at det er slik er mange, men å unngå å anse at vi har et stort problem med kompetansen blant lærere i Norge i dag er å unnvike et stort samfunnsproblem.

Hypofyse

«Lærere, sykepleiere, sosionomer, miljøterapeuter og barnevernspedagoger må opp i lønn. Hvis ikke går hele landet til h...!

Mirs «Jeg er lykkelig i jobben min, men jeg er lei av kommentarer om at vi tar oss fri på planleggingsdager, tjener nok, har ansvar for elevens oppdragelse etc, etc. Vi gjør så godt vi kan, men strekker ikke til! Tenk det du!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media