Fleet Foxes til Hovefestivalen

- Som skapt for skogen og havet.

TILBAKE TIL NORGE: Fleet Foxes leverte en flott konsert på Øya i fjor, og vender tilbake til Norge på årets Hovefestival. Foto: FRANK KARLSEN
TILBAKE TIL NORGE: Fleet Foxes leverte en flott konsert på Øya i fjor, og vender tilbake til Norge på årets Hovefestival. Foto: FRANK KARLSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den amerikanske indiegruppa Fleet Foxes stakk ved årsskiftet av med en god slump av de mange prisene for beste skive i 2008 - et år som sto i ansiktshårets tegn.

Nå kan Hovefestivalen fortelle at de har booket bandet til årets festival, der de skal spille på hovedscenen tirsdag den 23. juni - før The Killers.- Fleet Foxes har en poetisk nerve som burde være som skapt for skogen og havet rundt Hoveleiren. I farta kommer jeg ikke på så mye annen musikk som kan bygge bedre opp under den spesielle naturen på Hove, skriver pressetalsmann Gaute Drevdal i en pressemelding.

Seattle-bandet spilte på Øyafestivalen i fjor, en konsert som med sin «nerve og glede som overgikk alt hva et studioopptak noensinne kan håpe på å fange» fikk full pott i Dagbladet. Den selvtitulerte skiva fikk terningkast fem litt tidligere på året.- Selv om Fleet Foxes appellerer til et forholdsvis ungt indierock-publikum, er de et band som virkelig har potensiale til å krysse generasjonsskiller. Musikken er sterkt influert av solskinnspsykedeliaen til band som Grateful Dead og Beach Boys på 60-tallet, noe som gjør at Fleet Foxes etterhvert også har fått mange fans blant den eldre garde av musikkinteresserte, skriver Drevdal i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer