Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flere av skuespillerne døde kort tid etter å ha spilt i denne filmen. Nå er den tilbake i ny drakt

«Poltergeist» er tilbake.

(Dagbladet): Da skrekkfilmen «Poltergeist» gikk sin seiersgang på kinoer i 1982, var det mange som fikk skremt vannet av seg.

Filmen handlet om en vellykket forstadsfamilie som fikk sin yngste datter kidnappet av onde ånder kontrollert av en demon ved navn Beast.

Nå, over 30 år etter, kommer nyinnspillingen av skrekklassikeren som den gang var produsert av Steven Spielberg.

Filmen har premiere i USA den 24. juli, og i går kom en smakebit i form av en trailer (som du kan se i denne saken).

Så får man satse på at skuespillerne fra nyinnspillingen, som Sam Rockwell, ikke får det samme tragiske endeliktet som flere av skuespillerne fra originalen.

Hovedrolleinnehaver den gang, Heather O'Rourke, som spilte den poltergeistbortførte lille jenta, døde bare fem år etter filmen kom ut av en medfødt magesykdom etter flere feilbehandlinger.

Også skuespilleren som spilte jentas storesøster, Dominique Dunne, døde plutselig. Hun ble kvalt av eks-kjæresten sin samme år som filmen kom ut.

Oppfølgerne, «Poltergeist 2» og «Poltergeist 3», var også rammet av dødsfall blant skuespillere, noe som gjorde at filmen fikk et kommersielt sett passende rykte på seg for å være rammet av en forbannelse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling