Flere av skuespillerne døde kort tid etter å ha spilt i denne filmen. Nå er den tilbake i ny drakt

«Poltergeist» er tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da skrekkfilmen «Poltergeist» gikk sin seiersgang på kinoer i 1982, var det mange som fikk skremt vannet av seg.

Filmen handlet om en vellykket forstadsfamilie som fikk sin yngste datter kidnappet av onde ånder kontrollert av en demon ved navn Beast.

Nå, over 30 år etter, kommer nyinnspillingen av skrekklassikeren som den gang var produsert av Steven Spielberg.

Filmen har premiere i USA den 24. juli, og i går kom en smakebit i form av en trailer (som du kan se i denne saken).

Så får man satse på at skuespillerne fra nyinnspillingen, som Sam Rockwell, ikke får det samme tragiske endeliktet som flere av skuespillerne fra originalen.

Hovedrolleinnehaver den gang, Heather O'Rourke, som spilte den poltergeistbortførte lille jenta, døde bare fem år etter filmen kom ut av en medfødt magesykdom etter flere feilbehandlinger.

Også skuespilleren som spilte jentas storesøster, Dominique Dunne, døde plutselig. Hun ble kvalt av eks-kjæresten sin samme år som filmen kom ut.

Oppfølgerne, «Poltergeist 2» og «Poltergeist 3», var også rammet av dødsfall blant skuespillere, noe som gjorde at filmen fikk et kommersielt sett passende rykte på seg for å være rammet av en forbannelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.