Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flere filmkontrakter for Will Ferrell & co

Massiv suksess for folka bak «Anchorman» og «Talladega Nights».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I helgen spilte den nye Will Ferrell-filmen «Talladega Nights» inn 297 millioner kroner på kinoene i USA, og ble dermed den mest sette komedien i år.

Slikt gjør at det blir rift om nye prosjekter, ifølge Variety.

Nå har flere av skuespillerne og bakmennene fått nye kontrakter for framtidige filmer. Det er allerede klart at hovedrolleinnehaverne John C. Reilly og Will Ferrell, samt produsent Judd Apatow og regissør Adam McKay, samles igjen til neste sommer for å spille inn «Step Brothers».

I tillegg har Columbia Pictures kjøpt rettighetene til «Walk Hard» - en komedie som gjør narr av musikkbiografier som «Walk The Line» og «Ray».

John C. Reilly skal spille hovedrollen som «musikklegenden» Dewey Cox. Og igjen er det Judd Apatow som produserer, mens Jake Kasdan («Orange County») skal regissere.

- Det er en idé Jake fikk etter å ha sett én musikkbiografi for mye, og dermed bestemte seg for at det var på tide å ha det litt morsomt med det, sier Reilly til Variety.

- Min karakter er en blanding av en rekke musikere - historier om overdrivelser, høydepunkter, nedturer og dårlig oppførsel.

Reilly er for tiden aktuell i to andre filmer - «Year of the Dog» og «Quebec».

KOMI-SUKSESS: Will Ferrell og John C. Reilly har knallsuksess med «Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby». Nå kommer gjengen bak filmen med nye prosjekter. FOTO: SCANPIX/REUTERS
KOMI-SUKSESS: Will Ferrell og John C. Reilly har knallsuksess med «Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby». Nå kommer gjengen bak filmen med nye prosjekter. FOTO: SCANPIX/REUTERS Vis mer

Apatow og Kasdan er snart kinoaktuelle med komedien «The TV Set», med blant andre David Duchovny og Sigourney Weaver.

Les mer i Filmbasen:

• Talladega Nights

• Will Ferrell

• John C. Reilly

• Judd Apatow

• Jake Kasdan

• Adam McKay

VIKTIG BAKMANN: Judd Apatow står bak noen av de største komisuksessene de siste årene, blant annet «Anchorman» og «40 Year Old Virgin». Her ankommer han premierefesten for sistnevnte film, sammen med skuespiller Catherine Keener.