Flere fristelser

Det blir en ny sesong Temptation Island på TVNorge, og den blir tøffere skal vi tro fjernsynskanalen.

- Ja, vi har bestemt oss for å produsere en ny runde av Temptation Island, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge i en pressemelding.

Kanalen er svært fornøyd med seeroppslutningen til Temptation Island. Den avsluttende episoden på tirsdag ble i gjennomsnitt fulgt av 357 000 skuelystne. Dermed er fristerøya TVNorges største suksess så langt i år.

Syndens paradis legges til Thailand neste år, og TVNorge lover en mye tøffere konkurranse i tropevarmen.

- Det vil bli lagt inn nye elementer i den nye versjonen. Vi har videreutviklet konseptet. Det vil bli en del endringer, men hvilke disse blir kan jeg ikke si så mye om foreløpig. Men deltagerne vil få en del overraskelser når de kommer ned til Thailand. Det vil bli tøffere utfordringer for parene, kan Landsverk avsløre i den samme pressemeldingen.

Vi kan bare spekulere, men øl-stafetter, tequila-race, og tvungen nakenbading kan jo sprite opp sendingene noe. Dagbladet.no var nemlig ikke spesielt fornøyd med kvaliteten på underholdningen i år.

Men skal vi tro Landsverk, blir det ikke noe problem å finne deltakere til neste års runde.

- Lenge før programmet kom på lufta i mars har vi fått henvendelser fra folk som ønsker å delta både som single og som par.

Søknadsfristen for reiselystne fristere og kjærester som ønsker å teste forholdet går ut 14. juni, og søknadsskjemaet finner du her.

KJØRER PÅ: Programdirektør i TVNorge, Eivind Landsverk, er så fornøyd med Temptation Island at han gir oss en ny sesong med fristelser. Denne gangen fra Thailand.
GLADE I HVERANDRE: Annette og Kenneth er fortsatt glade i hverandre etter fristelsene i årets Temptation Island.