Flere hunder seter står tomme under MGP-delfinalen

Lite folkefest i Folketeatret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FOLKETEATRET (Dagbladet): Nå går den tredje og siste semifinalen av årets Melodi Grand Prix (MGP) av stabelen i Folketeatret i Oslo. Både i går og i dag er publikum blitt bedt om å trekke framover i salen før direktesendingen har startet. Grunnen er at billettene er langt fra utsolgt, og det er glissent blant tilskuerne i salen.

Folketeatret tar rundt 1400 publikummere, men prosjektleder for Melodi Grand Prix i NRK, Stian Malme, opplyser at flere rader er fjernet, og salen har dermed plass til rundt 1100 publikummere under de tre semifinalene.

Likevel står flere hundre seter tomme, og før direktesendingen startet søndag kveld, fikk publikummerne som satt på galleriet beskjed om å trekke nedover. Også på bakkeplan står flere rader ubesatte bakerst.

- I dag er den dagen vi har hatt lavest pågang. Det er plass til mellom 1000-1100 publikummere, men jeg tror og håper det er rundt 700 som er her i dag. Det er nok til å lage et knallgodt tv-show, sier Malme til Dagbladet.

- Skulle du ønske det hadde vært bedre besøk?

- Det er klart, men vi trenger ikke å ha bilde av de bakerste radene til tv-sendingen. Vi vil ikke ha tomme seter, slik er det for alle tv-sendinger, sier prosjektlederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer