- Flere interessert i Varden

En gründer fra Telemark kan bli A-pressens redningsmann.

- GOD LØSNING: Konsernsjef i Varden, Thor Gjermund Eriksen, forteller at det er interesse for Varden i flere miljøer, og gjentar at han mener det er fullt mulig å finne en god løsning for Varden. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
- GOD LØSNING: Konsernsjef i Varden, Thor Gjermund Eriksen, forteller at det er interesse for Varden i flere miljøer, og gjentar at han mener det er fullt mulig å finne en god løsning for Varden. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Telemarksavisa meldte i dag at den lokale gründeren Hallgeir Skogen (57) «med ett hundre prosent sikkerhet» har gjort framstøt overfor toppledelsen i A-pressen angående et oppkjøp av Varden.

A-pressen er etter pålegg fra Konkurransetilsynet avhengig av å selge enten Varden eller Telemarksavisa - i tillegg til Demokraten i Fredrikstad, for å få oppkjøpet av Edda Media godkjent.

Konkurransetilsynet har tidligere uttalt at A-pressen og Edda Media til sammen begrenser mediekonkurransen «vesentlig» i visse områder slik deres totale eierskap er nå.

Men salget av Demokraten er allerede avtalt med Agderposten Medier og Tanke Media, og nå tiltar altså interessen også rundt Varden.

På ferie Det kristne Mediehuset Dagen i Bergen har allerede kommet på banen og meldt seg som en mulig kjøper, og dersom Skogen viser seg som en seriøs interessent kan det bli en hard kamp om Varden.

Da Dagbladet kontaktet Skogen torsdag kveld var han ikke interessert i å snakke forretninger.

- Takk for at du ringte, jeg er på ferie, ha det godt, var alt gründeren ville si.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer