Flere kjendiser raser

Arne Scheie er slett ikke den eneste som raser mot Leif-Erik Forberg og «Komplottet».

Pinlig

Skuespilleren Petronella Barker trodde hun skulle bli voldtatt da hun i fjor vår ble lurt inn i en hytte i Bærum, hvor 20 japanske forretningsmenn oppholdt seg.

Det førte til at programleder Leif-Erik Forberg i en debatt i «Sentrum» på TV 2 nylig uttalte at det var fullt ut akseptert at folk stoppet innslag med dem selv.

Men Arne Scheie var åpenbart for seint ute.

Vondt i hjertet

Ifølge Barker gjorde japanerne seksuelle tilnærmelser og behandlet henne som en prostituert. Senere ble huset stormet av politifolk som stilte ubehagelige spørsmål.

-Jeg hadde aldri sett «Komplottet» før, så for meg var det helt utenkelig at det ikke skulle være virkelig. På et tidspunkt trodde jeg faktisk at jeg skjulle bli voldtatt. Og jeg føler det hele som et overgrep, fortalte Barker til VG nylig.

Skuespiller Helge Reiss trodde at kollegaen Thom Bastholm ble drept, da de to på vei til et reklameoppdrag i Hamar stoppet for å ta en matbit. Det endte med slåsskamp, forhør og seansen toppet seg fullstendig da at et helikopter kom og «hentet» Bastholm. Eller retter sagt: Reiss' kollega ble hengende under helikopteret opp i luften.

Det endte med et brak, og Reiss oppfattet det som om Bastholm hadde falt ned fra helikopteret.

-Der og da opplevde jeg at min gode kollega ble drept. Jeg var så redd at jeg hadde vondt i hjerteregionen.

Statsminister Kjell Magne Bondevik har ved flere anledninger vært «medregissør» i «Komplottet». Han har både lurt Kjell Inge Røkke og Valgerd Svarstad Haugland.