Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flere klassiske BBC-serier kan forsvinne fra Netflix

Kontrakten utløper 31. januar.

(Dagbladet): Den amerikanske strømmetjenestens avtale med BBC utløper 31. januar, så med mindre de to partene kommer til enighet om en ny avtale kan en lang rekke tv-serier fra den britiske statskanalen forsvinne fra Netflix, skriver bloggen Giant Freakin Robot.

Ifølge katalogen What's on Netflix Now gjelder dette blant annet «Luther», «Little Britain», «Doctor Who», «Top Gear», «Spooks», «Portalen», «Survivors» og «Torchwood» blant titlene som er tilgjengelig på norske Netflix.

For brukere med tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix kan også John Cleeses klassiske humorserie «Fawlty Towers», Rowan Atkinsons «Black Adder» og «A Bit of Fry & Laurie» bli borte fra strømmetjenesten.

Det gjelder også en rekke klassiske James Bond-filmer som per i dag er tilgjengelige for brukere med amerikansk IP-adresse.

PÅ VEI UT? Matt Lucas og «Little Britain» er blant dem som forsvinner fra Netflix om knappe tre uker dersom strømmegiganten ikke kommer til ny enighet med BBC. Foto: Stella Pictures
PÅ VEI UT? Matt Lucas og «Little Britain» er blant dem som forsvinner fra Netflix om knappe tre uker dersom strømmegiganten ikke kommer til ny enighet med BBC. Foto: Stella Pictures Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media