Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flere Sandman-bøker på norsk

Seriehuset begynner en serie Sandman-utgivelser neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Utgivelsesplanen er ikke helt klar. Enkelte bind skal samkjøres med andre land som har startet med å utgi eldre materiale.

- Jeg vil helst bruke det nye materialet og en del av tilleggsmaterialet derfra, så det blir litt logistikk å ta tak i før dette kommer på lufta, forteller Jon Løvstad i Seriehuset til Dagbladet.no.

Han håper å ha første bind ute på markedet i løpet av mars, og har et mål om å få ut tre bøker i året.

I mellomtida gir Seriehuset ut «Black Orchid» av Neil Gaiman og Dave McKean. Boka er på 160 sider, og løselig knyttet til Sandman.

- Går alt etter planen klarer vi å få ut «1602», der Gaiman legger Marvel-universet til det viktorianske England, til jul, forteller Jon Løvstad.Les mer:

POPULÆR I NORGE: Neil Gaiman svarte i går på spørsmål om research og samarbeidet med blant andre Terry Pratchett. Foto: SCANPIX
POPULÆR I NORGE: Neil Gaiman svarte i går på spørsmål om research og samarbeidet med blant andre Terry Pratchett. Foto: SCANPIX Vis mer
SANDMAN PÅ NORSK: Sist ute er «Evige netter».