Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flere skal ha fått feilmeldinger etter «Stjernekamp»-stemmer

- Ingen feil i systemet vårt, sier prosjektleder.

STJERNEKAMP:  Agnete Johnsen og Silya Nymoen var finalister i kveld. Nymoen stakk til slutt av med seieren. Foto: Nina Hansen
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
STJERNEKAMP: Agnete Johnsen og Silya Nymoen var finalister i kveld. Nymoen stakk til slutt av med seieren. Foto: Nina Hansen Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Både Dagbladet og NRK har fått flere henvendelser fra folk som ikke har fått til å stemme under kveldens finale i «Stjernekamp». 

- Den første stemmen gikk igjennom, men da jeg skulle sende tre til fikk jeg melding om at sendinga var mislykka eller avvist. Jeg fikk kvittering på første, men på de neste ble det avvist, sier Roar fra Ørsta. 

- Samme gjaldt kona mi. Hun sendte ti meldinger, men bare fire av dem gikk igjennom.

Nordlys.no
melder om flere liknende tilfeller i Nord-Norge. Personer fra Tromsø oppgir at telefonnettet streiket da de sendte sine stemmer til NRK.

- Jeg syntes Agnete var best, og sendte flere stemmer. Men for hver sms fikk jeg tilbakemelding om at smsen ikke hadde kommet gjennom, sier Rolf Andreassen til Nordlys.no.

NRK sier at det ikke er registrerte feil i stemmegivningen. 

- Det kom inn rekordmange stemmer i kveld. Det er ikke registrert feil i stemmeavgivningen. Desverre hender det når pågangen blir stor at kvitteringen til SMS-stemmene uteblir eller blir forsinket. Det hender også dessverre at det forekommer feil hos de lokale mobiloperatører, sier prosjektredaktør Pia Basberg. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media