Flere skutt like før stjerne­rapperen gikk på scenen

En person er drept og tre er skadd.

(Dagbladet): Tidlig torsdag morgen norsk tid kom det rapporter om skyting i et konsertlokale i New York der den verdenskjente rapperen T. I. skulle holde konsert.

Det er rapportert om flere slåsskamper i forkant av skyteepisoden. De første meldingene sier at tre personer skal ha blitt skutt. Det meldte CBS.

De skriver videre at minst en mann skal være skutt i brystet og en kvinne skutt i beinet, og nyhetsbyrået AP skriver klokka 6 norsk tid at en av desom ble skutt har omkommet som følge av skadene.


New York Times skriver onsdag morgen at to menn og en kvinne ble skadd. En 33 år gammel mann er bekreftet død.

De skadde ble raskt fraktet til Bellevue sykehus ifølge NBC. De skriver også at en av persone som ble såret i skytinga, tok seg til sykehuset på egenhånd.

Lokalet det dreier seg om er Irving Plaza, og i følge PIX11 skjedde skytingen før T.I. hadde kommet på scenen. Rapperens DJ hadde entret scenen, og spilte oppvarmingsmusikk, ifølge New York Times.

T.I: Skulle opptre i New York. Foto: Brad Barket/Getty Images
T.I: Skulle opptre i New York. Foto: Brad Barket/Getty Images Vis mer

Over 1000 personer skal ha vært til stede da skuddene gikk av.

Flere vitner som har snakket med amerikanske medier forteller at de ikke ble sjekket av vakter på vei inn i lokalet, og at sikkerheten generelt var dårlig. New York Times melder imidlertid at det var satt opp metalldetektorer, og at det er uklart hvordan våpnene ble tatt med inn i lokalene.

Ingen er så langt pågrepet etter skyteepisoden

SKYTING: Tidlig onsdag morgen norsk tid kom det rapporter om skyting i et konsertlokale i New York der den verdenskjente rapperen T. I. skulle holde konsert. Foto: AP Photo/Dana Schimmel
SKYTING: Tidlig onsdag morgen norsk tid kom det rapporter om skyting i et konsertlokale i New York der den verdenskjente rapperen T. I. skulle holde konsert. Foto: AP Photo/Dana Schimmel Vis mer