Flere spill på Dagbladet.no

Kjøper seg opp i spillmarkedet.

(Dagbladet.no): Det populære nettstedet 123spill.no er kjøpt opp av Dagbladet.nos eierselskap, DB Medialab. Nettstedet er det mest besøkte spillstedet i Norge, og vil nå bli en integrert del av Dagbladet.nos tjenester.

- Dette er en meget spennende og populær tjeneste som vil styrke posisjonen til Dagbladet.no, sier Rune Røsten, leder og redaktør for DB Medialab og Dagbladet.no, i en pressemelding.

123spill.no har mer enn 500 000 unike brukere hver måned. Det er de unike brukerne som er verdifulle i annonsesammenheng, og Røsten er optimistisk med tanke på hva 123spill.no vil gi Dagbladet.no.

- 123spill.no har en fin annonseinngang og kan vise til gode økonomiske resultater som vil forsterke den positive økonomiske utviklingen i DB Medialab, sier Røsten.

- Vi ønsker å gi et bredt og godt tilbud til våre brukere innenfor en rekke områder. Spill er et attraktivt og voksende område hvor Dagbladet.no søker en sterk posisjon og 123spill.no vil bidra til å komplettere vårt tilbud.

Og uansett hvordan du vrir og vender på tallmaterialet, betyr oppkjøpet i hovedsak en ting:

Du får tilgang til en haug flere spill på Dagbladet.no. Helt gratis.

Test ut tjenesten 123spill.no her.

AKTIV HØST I VENTE: Dagbladet.no har kjøpt det populære spillnettstedet 123barespill.no. Det gir deg flere ting å bruke tida på.