BLE EVAKUERT: Supermodellen Heidi Klum er dommer i «Germany's Next Top Model». Her er hun fotografert i forbindelse med innspillingen tidligere i år. Foto: Cousart/JFXimages/WENN.com
BLE EVAKUERT: Supermodellen Heidi Klum er dommer i «Germany's Next Top Model». Her er hun fotografert i forbindelse med innspillingen tidligere i år. Foto: Cousart/JFXimages/WENN.comVis mer

Flere tusen evakuert under den tyske «Top Model»-finalen

Mottok bombetrussel.

(Dagbladet): Rundt 8 500 personer ble evakuert under den finalen av den tyske versjonen av reality-serien «Germany's Next Top Model», melder SWR.

Fjernsynssendingen ble avbrutt like før 21.30. og tilskuerne måtte forlate arenaen der innspillingen foregikk.

Politiet opplyser ifølge SWR at beslutningen om evakuering ble tatt etter at en anonym person ringte inn klokka ni torsdag kveld.

Ifølge tv-stasjonen ProSieben dreier det seg om en bombetrussel.

Over høytaleranlegget ble det opplyst at det hadde oppstått tekniske problemer.

Den tyske journalisten Daniel Cremer skriver på Twitter at publikum måtte forlate jakker og vesker inne på SAP-arenaen i Mannheim. To parkeringshus er sperret av, så man har ikke tilgang til bilene sine.

Han twitrer også at en person har brukket beinet under evakueringen.

Heidi Klum, som er dommer i konkurransen, er blant dem som ble evakuert. Det er fire jenter som fremdeles konkurrerer om å gå av med seieren i konkurransen. Hittil er det ikke kjent når en ny finale vil bli avholdt.