Flere tusen vil oppfylle kreftsyke Miles (5) drøm om å bli superhelt

Nå får han jobbe med selveste Batman.

SKAL SAMARBEIDE: Miles (5) får samarbeide med selveste Batman i San Francisco når han nå får oppfylt sin drømmedag. Foto: Privat/Scanpix
SKAL SAMARBEIDE: Miles (5) får samarbeide med selveste Batman i San Francisco når han nå får oppfylt sin drømmedag. Foto: Privat/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) - Til sammen har vi mottatt svar fra over 4200 mennesker som sier at de vil hjelpe til med å oppfylle Miles drøm, sier Jennifer Wilson i den amerikanske organisasjonen Make-A-Wish til nettstedet Filter

Overraskende drøm Det var etter at foreldrene til femåringen, som lider av leukemi, tok kontakt med Make-A-Wish. De gjorde et intervju med femåringen, for å spørre om hva hans største drøm var.

Da Miles fortalte at det han ønsket seg var å være Batkid for en dag ble både foreldre og organisasjonen overrasket.

Make-A-Wish tok likevel tak i ønsket, og etter at organisasjonen la ut en plan for hvordan Miles drøm kunne bli til virkelighet har saken fått bred dekning i amerikanske medier.

Jennifer Wilson kan opplyse om at femåringen akkurat er ferdigbehandlet for leukemi, og er på bedringens vei. Da blir det sikkert ekstra stas for femåringen å få oppfylt sin store drøm.

Travel drømmedag Drømmedagen, som skal finne sted i San Francisco 15. november, innebærer for Miles del et tett samarbeid med selveste Batman. Sammen skal de bekjempe kriminaliteten i storbyen - blant annet ved å stoppe bankranere og redde byens maskot,  som har blitt kidnappet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer