Flere tusen vil oppfylle kreftsyke Miles (5) drøm om å bli superhelt

Nå får han jobbe med selveste Batman.

SKAL SAMARBEIDE: Miles (5) får samarbeide med selveste Batman i San Francisco når han nå får oppfylt sin drømmedag. Foto: Privat/Scanpix
SKAL SAMARBEIDE: Miles (5) får samarbeide med selveste Batman i San Francisco når han nå får oppfylt sin drømmedag. Foto: Privat/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) - Til sammen har vi mottatt svar fra over 4200 mennesker som sier at de vil hjelpe til med å oppfylle Miles drøm, sier Jennifer Wilson i den amerikanske organisasjonen Make-A-Wish til nettstedet Filter

Overraskende drøm
Det var etter at foreldrene til femåringen, som lider av leukemi, tok kontakt med Make-A-Wish. De gjorde et intervju med femåringen, for å spørre om hva hans største drøm var.

Da Miles fortalte at det han ønsket seg var å være Batkid for en dag ble både foreldre og organisasjonen overrasket.

Make-A-Wish tok likevel tak i ønsket, og etter at organisasjonen la ut en plan for hvordan Miles drøm kunne bli til virkelighet har saken fått bred dekning i amerikanske medier.

Jennifer Wilson kan opplyse om at femåringen akkurat er ferdigbehandlet for leukemi, og er på bedringens vei. Da blir det sikkert ekstra stas for femåringen å få oppfylt sin store drøm.

Travel drømmedag
Drømmedagen, som skal finne sted i San Francisco 15. november, innebærer for Miles del et tett samarbeid med selveste Batman. Sammen skal de bekjempe kriminaliteten i storbyen - blant annet ved å stoppe bankranere og redde byens maskot,  som har blitt kidnappet.

Femåringen selv vet lite om hva som venter han.

- Det eneste han vet, er at han skal få ta på seg et kostyme, og bare det har gjort ham veldig oppspilt. Men vi håper på å holde alt som skal skje hemmelig for ham til det faktisk skjer, forteller Wilson.

Hun oppfordrer også nordmenn til å engasjere seg i Miles drømmedag:

- Om noen har lyst til å sende ham en tegning eller et brev der de forteller ham hvor modig han er, og håper han har hatt det gøy på ønskedagen, hadde det vært fantastisk, sier Wilson til Filter.

Alle oppmuntrende ord og tegninger kan sendes til følgende adresse:
Make-A-Wish Greater Bay Area
55 Hawthorne St. Suite 800
San Francisco, CA 94105
USA

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer