Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flere tv-godbiter på vei

Martin Scorcese lager gambling-serie.

KOMMER MED TV-SERIE: Martin Scorcese. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE
KOMMER MED TV-SERIE: Martin Scorcese. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE Vis mer

Kvalitetskanalen HBO har nye godbiter på gang: Blant annet har man gitt klarsignal for et periodedrama signert Martin Scorsese, om Atlantic City.

«Boardwalk Empire» er tittelen på den 11 episoder lange serien, som tar utgangspunkt i gamblingbyens store mann på 1920-tallet, Nucky Thompson, beskrevet som «like deler politiker og gangster».

Thompson skal spilles av Steve Buscemi, mens andre navn på rollelisten er Michael Pitt, Kelly Macdonald og Sheah Wigham. Premiere blir i 2010, melder Variety.

«Boardwalk Empire» ble skapt av Terence Winter, som også var med på å skrive store deler av «Sopranos»-serien. Pilotepisoden til «Boardwalk Empire» var regissert av Scorsese, som også vil ha produsentansvar sammen med blant andre Mark Wahlberg og nevnte Winter.

I 2010 er det også premiere på et annet HBO-drama, nemlig «Treme» fra David Simons- skaperen av «The Wire», og som også har vært med på å skrive «Generation Kill».

«Treme» handler om gjenoppbyggingen av New Orleans etter orkanen Katrina, sett gjennom musikernes øyne. Opptakene begynner i november.

Nå gjelder det at norske fjernsynskanaler kjenner sin besøkelsestid.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling