Flere tv-godbiter på vei

Martin Scorcese lager gambling-serie.

KOMMER MED TV-SERIE: Martin Scorcese. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE
KOMMER MED TV-SERIE: Martin Scorcese. Foto: AFP PHOTO / VALERY HACHE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kvalitetskanalen HBO har nye godbiter på gang: Blant annet har man gitt klarsignal for et periodedrama signert Martin Scorsese, om Atlantic City.

«Boardwalk Empire» er tittelen på den 11 episoder lange serien, som tar utgangspunkt i gamblingbyens store mann på 1920-tallet, Nucky Thompson, beskrevet som «like deler politiker og gangster».

Thompson skal spilles av Steve Buscemi, mens andre navn på rollelisten er Michael Pitt, Kelly Macdonald og Sheah Wigham. Premiere blir i 2010, melder Variety.

«Boardwalk Empire» ble skapt av Terence Winter, som også var med på å skrive store deler av «Sopranos»-serien. Pilotepisoden til «Boardwalk Empire» var regissert av Scorsese, som også vil ha produsentansvar sammen med blant andre Mark Wahlberg og nevnte Winter.

I 2010 er det også premiere på et annet HBO-drama, nemlig «Treme» fra David Simons- skaperen av «The Wire», og som også har vært med på å skrive «Generation Kill».

«Treme» handler om gjenoppbyggingen av New Orleans etter orkanen Katrina, sett gjennom musikernes øyne. Opptakene begynner i november.

Nå gjelder det at norske fjernsynskanaler kjenner sin besøkelsestid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer